Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Scrap Digest

Ryan Bader kon binnenkort weleens in de octagon van Bellator te bewonderen zijn. De licht-zwaargewicht staat niet meer onder contract bij de UFC na zijn laatste gevecht op UFC Fight Night Sao Paulo. In zijn laatste gevecht won hij op technisch knockout van Antonio Rogerio Nogueira in de derde ronde.

Bader verklaarde maandag op de MMA Hour: “Ik krijg vandaag of morgen een aanbieding van Bellator. We weten zo’n beetje de details al. Ik ging uit met Scott Coker en de Bellator boys en wat ze te zeggen hadden, beviel me. En waar ze voor staan bevalt me ook. We zijn even door het proces aan het gaan. Echter heeft de UFC het recht om de aanbieding van Bellator te evenaren. Ik zit een beetje op een rare plek. Maar ik ben echt blij met deze positie. Ik zit echt in een goede positie.

Mocht Bader naar Bellator vertrekken, dan lijkt een onmiddellijke titelshot niet uit den boze. In de UFC zit Bader een beetje in de subtop vast, achter de grote jongens Daniel Cormier, Anthony Johnson, de geschorste Jon Jones, Glover Texeira en Alexander Gustafsson. In de UFC heeft Bader nog nooit de kans gekregen om voor de titel te vechten. En dat kon weleens een factor kunnen zijn in zijn eventuele vertrek.

Het gaat mij om kansen. Ik wil weten wat Bellator’s plan met mij is. Ik wil niet zomaar een deal tekenen, en zeggen ok ik teken een deal voor een x aantal gevechten, en hier zijn de voorwaarden, en dit is wat je gaat verdienen. Ik wil echt weten wat het plan voor mij is. Aan wie denken ze voor mijn eerste gevecht? Hoe is de weg naar de titel? Ik wil meer dingen die vaststaan in plaats van gewoon een contract tekenen en zien waar het schip strand.

Ryan Bader vocht al eerder tegen huidig Bellator licht-zwaargewicht kampioen Phil Davis, en won de partij nipt via een verdeeld jurybesluit. Een andere match die Bellator gelijk kon maken was de rematch met Tito Ortiz. Ortiz nam echter onlangs afscheid van MMA, maar misschien is de 42-jarige wel weer te porren voor een match met ‘Darth’.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Bellator komt naar Europa in 2016!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator heeft gisteren aangekondigd internationale ...

Bellator 143: Volledige line-up

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vrijdagnacht vind Bellator 143 plaats ...

Bellator MMA houdt twee eventementen in één weekend

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator komt in het weekend ...