Stephen Thompson
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Oddsbreaker

We zijn niet ver meer verwijderd van 4 maart. Dan zullen Tyron Woodley en Stephen Thompson opnieuw de degens kruizen. Krijgen we een herhaling van het epische gevecht dat de twee ons op UFC 205 voorschotelden? In de partij ging er het één en ander fout voor ‘Wonderboy’. Zo verloor hij ronde 1 en ronde 4 overtuigend, en was de draw aan zijn hogere activiteit in de overige rondes te danken. Tyron Woodley is natuurlijk een heel andere mening toebedeeld. Zo vindt de weltergewicht kampioen dat hij de partij duidelijk naar zich toe had getrokken. Maar goed, het feit blijft dat de twee met een draw de octagon uit stapten. Heeft Wonderboy geleerd van zijn fouten?

Zelf claimt de karate expert van wel. Tegenover BJPenn.com zei hij het volgende:

“De vorige keer was ik voor de weightcut 182 pond. Dit keer ben ik 190 pond, en daar wil ik ongeveer blijven. Ik wil daar niet overheen gaan. Ik ga een hoop moeite moeten doen om op streefgewicht te komen. Maar dat heb ik eerder gedaan. Ik weet dat het me gaat lukken. Ik voel me nu sterker en sneller dan ooit. Vroeger ging ik echt op zoek naar de knockout, en ik kwam erachter dat ik mezelf vermoei door zo hard te proberen. Dus dit keer ga ik wat geduldiger zijn. Als de knockout komt, dan komt ‘ie. Zo niet, dan ben ik klaar om 5 rondes oorlog te voeren. Dat is waar ik me nu op voorbereid. Ik ga alles in de octagon achterlaten.”

Wonderboy‘ heeft wijselijk wat spieren erbij gekweekt, om de oerkracht van Tyron Woodley toch enigszins het hoofd te bieden. Thompson werd in de vierde ronde van het gevecht met Woodley twee keer hard naar de grond geslagen, en delfde ook op de grond het onderspit. ‘The Chosen One‘ had een guillotine choke strak aangetrokken, maar ‘Wonderboy‘ ontsnapte wonderbaarlijk. Thompson verwacht echter geen herhaling van het wedstrijdbeeld:

“Trainingskamp is erg goed gegaan. We zijn nu een beetje aan het afronden, want vorige week was het echt een stevige trainingsweek. We gaan volgende week naar Las Vegas en dan ligt onze focus bij het op streefgewicht komen. Alle voorbereidingen zijn gedaan, we zijn er klaar voor. Ik ben nu gefocust op het gevecht. Ik weet dat hij hard aan het trainen is, en natuurlijk ben ik ook hard aan het trainen. We gaan allebei de volle 100% geven. Ik ga alles geven wat ik heb. Ik zie echter voor me dat aan het einde mijn arm in de lucht wordt geheven en dat de belt om mijn middel wordt geschoven.” 

Wordt ‘Wonderboy’ op 4 maart de nieuwe weltergewicht kampioen? Of blijft de belt in het bezit van Tyron Woodley?

 

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Nate Diaz: ”Niemand geeft aan dat ze een grote deal met mij willen maken. ”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Nate Diaz beleefde twee financieel ...

UFC 215: Nunes vs Shevchenko 2: Uitzendtijden, zenders en line-up

Hierbij de uitzendtijden, zenders en line-up van UFC 215: Nunes vs Shevchenko

EA Sports UFC 3: De lancering

Kijk mee met onze impressie van de lancering van EA Sports UFC 3!

UFC 222: Cyborg vs. Kunitskaya – Preview, uitzendtijden, zenders en line-up

UFC 222: Cyborg vs. Kunitskaya - Preview, uitzendtijden, zenders en line-up