Stephen Thompson
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

Stephen Thompson maakt zich op om over een week opnieuw de kooi in te stappen met Tyron Woodley. De training en voorbereidingen lijken voor ‘Wonderboy‘ te zijn afgerond. Thompson lijkt helemaal klaar voor de match tegen de weltergewicht kampioen, en heeft wijselijk er een beetje spierkracht bij gegooid om de verwoestende power van Woodley enigszins het hoofd te bieden. Behalve training komen er natuurlijk ook een hoop media verplichtingen aan te pas. Zo sprak Thompson een paar dagen geleden met FOX Sports, en hun podcast The Fight Society. Er werd natuurlijk over het naderende gevecht gesproken, maar ook over de terugkeer van GSP. Een gevecht tegen de Canadese superster lijkt voor zowel Woodley als Thompson niet heel onwaarschijnlijk. ‘Rush‘ heeft een hoop tegenstanders om uit te kiezen, en het is logisch dat de namen van Woodley en Thompson ook ter sprake komen als het gaat om potentiële tegenstanders. ‘Wonderboy‘ lijkt niet heel happig om tegen GSP te vechten, dit komt natuurlijk doordat de twee extensief samen trainden bij Tristar en ook vrienden zijn:

“Ik zou het haten om tegen hem te vechten. Ik zou de dag vervloeken wanneer ik tegen iemand zou moeten vechten die me inspireerde om MMA te gaan doen. Hij was mijn inspiratie, mijn voorbeeld. Hij is een goede vriend van mij. Ik zou het op een emotioneel vlak echt moeilijk vinden omdat hij een goede vriend is. Maar je weet het maar nooit. 

Je weet maar nooit wat de UFC gaat doen. Natuurlijk zijn we allebei zakenmannen en echte professionals. Het was ongeveer hetzelfde als toen ik tegen Rory MacDonald vocht. Ik heb wel een betere relatie met Georges dan ik met Rory heb. Ik weet het gewoon niet, we zullen even af moeten wachten. Ik wil niet met GSP vechten omdat we een goede vriendschap hebben maar ik begrijp ook dat het zaken zijn.

Ik ben verheugd dat hij weer terug is. Ik weet dat hij altijd aan het trainen is, en constant aan het groeien is. Iedereen denkt dat GSP in de laatste drie jaar waarschijnlijk niet getraind heeft, maar je moet niet vergeten dat hij echt een martial artist is, al zijn hele leven lang. Hij is altijd aan het trainen. Hij is de beste weltergewicht ooit en ik ben blij dat hij weer terug is. Ik ben blij dat hij met de UFC de dingen heeft gladgestreken. De vraag is: heeft hij het nog? Je kan trainen wat je wil, maar het is anders wanneer je weer de octagon instapt. Maar hij is erg intelligent, en hij heeft de juiste mensen om hem heen. Dus we gaan het zien.”

Eer

Thompson staat niet bekend om trash talken of om het eisen van grote sommen geld. De vechter uit South Carolina wordt gerespecteerd om zijn nette houding en respectvolle manier. En dat vind je terug in de antwoorden op vragen:

“Ik wil tegen de beste mensen van de wereld vechten, om tegenover de wereld en mezelf te bewijzen dat ik de beste ben. Ik ben al sinds mijn derde levensjaar aan het vechten, en dit is gewoon wie ik ben. Dit is mijn leven en ik wil de beste zijn. Ik doe het voor eer en glorie, het gaat mij niet om het grote geld.”

Bij het grote geld kan men natuurlijk gelijk verwijzen naar Ierse superster Conor McGregor. Ook ‘The Notorious‘ kwam even ter sprake. Waar iedereen gelijk aan een ‘red panty night‘ denkt wanneer het gaat om een gevecht met McGregor, heeft Thompson er een andere kijk op:

“Iedereen vraagt of ik tegen Conor McGregor zou vechten, natuurlijk zou ik tegen hem vechten, maar het gaat mij niet om het geld. Het is omdat hij zo’n grote martial artist is en iedereen die tegen hem vecht zichzelf de beste vindt. Zo kijk ik er naar.”

 

 

 

 

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Jon Jones gaat ditmaal los over steroïde op Twitter

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Jon ‘Bones’ Jones ging onlangs ...

Raquel Pennington

Raquel Pennington ziet door beenbreuk titelshot verdwijnen

Helaas gaat een beenbreuk belemmeren dat Raquel Pennington de volgende uitdaagster van Amanda Nunes ...

Roy Nelson schopt scheidsrechter John McCarthy

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Roy Nelson en Antonio Silva ...