Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

TJ Dillashaw beleefd wat gespannen dagen op de set van The Ultimate Fighter seizoen 25. Tegenover hem staat coach Cody ‘No Love’ Garbrandt met zijn oude teamgenoten van team Alpha Male. De voormalige kampioen laat weten geen problemen te hebben met de huidige kampioen, en dat Urijah Faber het meesterbrein is achter de ruzie met team Alpha Male.

Nadat Dillashaw de UFC-bantamgewicht kampioen werd onder leiding van hoofdtrainer Duane Ludwig, volgde hij zijn trainer naar zijn [Ludwig] eigen gym. Dit tot grote frustratie en irritaties bij team Alpha Male. Dillashaw geeft tijdens de TUF-media dag aan dat hij nooit bevriend is geweest met Garbrandt en dat Faber het meesterbrein is achter de ruzie.

”Cody had zich hier niet mee moeten bemoeien. Hij kwam net binnen, en ik was al op de weg naar buiten. We zijn nooit vrienden geweest. Dus het is niet alsof ik zijn eer heb aangetast. Ik denk dat het Urijah is die deze jongens oppept om deze onzin door te dringen, om het team vooruit te duwen, wat meer geld voor hem betekent. Iedereen die vanuit daar [Alpha Male] vecht betaald hem. Ik denk dat hij het meesterbrein is achter deze ruzie.”

De voormalige UFC-kampioen laat weten vooral teleurgesteld te zijn in Jason Bucholz [hoofdtrainer team Alpha Male] en Danny Castillo.

”Je denkt dat je vrienden voor het leven hebt gemaakt, maar ze veranderen blijkbaar nogal snel. Je bent teleurgesteld in bepaalde mensen. Ik was niet heel close met iedereen. Ik was nooit echt vrienden met Garbrandt. We waren niet close. Maar Jongens als Justin Bucholz, de hoofdtrainer, stond altijd in mijn hoek. Danny Castillo. Jongens zoals dat. Je verliest nogal het respect voor hoe hun zich manifesteren en hun vriendschap waarvan je dacht dat je die had.”

Dillashaw wil zich niet laten beïnvloeden door Garbrandt en focust zich op zijn taak als coach.

”Ik moet rustig, kalm en bedaard blijven. Echt, hij [Garbrandt] laat zichzelf echt dom overkomen. Hij is zo erg opzoek naar een gevecht. Hij doet er alles aan om een eikel te zijn. Hij moet kiezen, wees een aardige kerel of een eikel. Hij is heel heet gebakerd. Hij is niet slim genoeg om wat zinnen in elkaar te zetten om te vertellen wat je doet, in plaats daarvan wil hij gewoon vechten. Het begint irritant en vervelend te worden. Ik moet gewoon rustig en professioneel blijven. Ik ben een professionele atleet. Ik ben ingehuurd als coach en zo gedraag ik me ook, wees een voorbeeld.”

 
The Ultimate Fighter 25 zal op 19 april in première gaan, en de twee coaches zullen elkaar waarschijnlijk treffen in juli tijdens international fight week.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Joey Hamilton over verschillende tatoeages in de UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Ink Master Joey Hamilton geeft ...

Tony Ferguson wil kampioen worden in drie divisies

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Tony ‘El Cucuy’ Ferugson liet ...

Fight Announcements Recap Week 52.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Ook deze week waren er ...

Tecia Torres

Tecia Torres klaar voor gevecht tegen Michelle Waterson

Tecia Torres lijkt klaar voor de strogewicht confrontatie met Michelle Waterson.