TJ Dillashaw
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Fighting

Cody Garbrandt en TJ Dillashaw blijven druk met elkaar in de weer. De twee bantamgewichten coachen op het moment de deelnemers van ‘The Ultimate Fighter 25’ en zullen na afloop van het seizoen met elkaar de octagon instappen. Cody Garbrandt is zoals gewoonlijk bezig om de boel lekker op te stoken, en claimt dat er een video bestaat waarop ‘No Love‘ Dillashaw knockout slaat. TJ heeft een uitgebreid verleden bij Team Alpha Male en verliet het team nadat head coach Duane Ludwig zijn biezen pakte en naar Denver toog. De video stamt uit de tijd dat Dillashaw en Garbrandt nog teamgenoten waren, en toen ‘No Love‘ nog aardig groen was.

Garbrandt heeft al aardig wat modder richting Dillashaw gegooid. Zo zei hij in januari tegenover MMA Fighting:

“Ik ga het helemaal niet erg vinden om TJ in elkaar te rammen. Hij was een rotte appel in ons team, en hij probeerde ons kapot te maken. Hij heeft het heel persoonlijk gemaakt. Ik ga iedereen een plezier doen en iedereen 60 dollar besparen. Ik ga een video online gooien waarbij ik hem knockout sla toen ik pas 1-0 was. Hij zei dat hij me aan ‘t huilen kreeg tijdens training. Dat stuk ongeluk heeft me nooit aan het huilen gekregen. Ik was niet degene die op zijn rug lag en naar de sterretjes aan het kijken was, en knockout was geslagen.”

De desbetreffende video is tot op heden nog niet online gekomen. Is het dan wel gebeurd, of is dit Garbrandt’s manier om TJ uit de tent te lokken. Dillashaw blijft er koel onder. Tegenover MMA Fighting deed de vechter zijn woord. Hij betwijfeld over het bestaan van de video:

“Hij blijft maar lullen dat hij beelden heeft. Ik vind dat echt ontzettend komisch, want hij graaft zijn eigen graf op deze manier. Als je beelden heb, laat ze dan zien! Het is niet gebeurd. Als je de beelden heb, laat maar zien. Maar het is gewoon niet gebeurd.”

Dillashaw is in de UFC octagon niet knockout geslagen. John Dodson kreeg de felle vechter wel aan het wankelen, en won hun onderlinge gevecht ook. Iets wat de vechter van Elevation MMA ook beaamt. En dat Garbrandt hard slaat, dat weet Dillashaw ook:

“We hebben zeker elkaar hard gebeukt. Begrijp me niet verkeerd, Cody is echt een taaie gozer. Maar het is grappig dat hij zegt dat hij me knockout heeft geslagen. John Dodson is de enige die me bijna knockout heeft geslagen.”

Is het pure bluf van Garbrandt of bestaat de video echt? We zullen het even moeten afwachten, maar Dillashaw herhaalt nog maar eens:

“Laat die video maar zien. Als het echt is gebeurd, dan weet ik het in ieder geval niet meer, omdat ik knockout was geslagen. Het is gewoon niet gebeurd.” 

 

 

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) BREAKING: Antwoorden van Jon ‘Bones’ Jones

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. 7 maanden geleden is Jon ...

Jessica Andrade: “Ze kan geen kracht achter haar stoten zetten.”

Jessica Andrade hoopt Joanna Jedrzejczyk van haar troon te stoten in Dallas. De Braziliaan ...

Dominick Cruz

UFC 219 raakt groot gevecht kwijt: Dominick Cruz geblesseerd

Dominick Cruz zal zijn opwachting op UFC 219 niet kunnen maken. 'The Dominator' heeft ...