Tony Ferguson
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Fighting

in de aanloop naar UFC 209 gaat het moddergooien en dreigen tussen Khabib Nurmagomedov en Tony Ferguson onverminderd door. De twee heren zijn onafgebroken bezig elkaar te beschimpen en uit te dagen. Nu is het de beurt aan Tony Ferguson. ‘El Cucuy‘ reageerde tegenover FOX Sports op het dreigement van de Rus, die in een eerder stadium zei dat wanneer hij Ferguson in een soortgelijke positie krijgt als hij Michael Johnson kreeg, zijn arm zou breken:

“Mijn doel is om deze gast zo hard in zijn maag te slaan voor dat dreigement. Wanneer hij zegt dat hij mijn arm wil breken, dan kijk ik altijd terug. Ik ben dol op het vasthouden van mijn baby. Ik kijk in zijn ogen en ik ben er dol op omdat ik alles voor hem en mijn vrouw zou doen. Wanneer Khabib zegt dat hij mijn arm wil breken, dan krijg ik terug naar mijn nederlaag tegen Michael Johnson. Johnson brak mijn arm omdat ik de sport niet respecteerde. Khabib respecteert alleen zichzelf, hij respecteert de sport niet. Hij denkt dat hij de beste in de wereld is, en ik begrijp dat je dat geloof moet hebben. Ik snap het. Maar als je mij gaat bedreigen is dat echt gevaarlijk.

Want ik ga niks terug zeggen. Ik ga slechts zeggen dat ik dol ben op het vasthouden van mijn baby.  Ik vocht drie rondes met die gast (Johnson) die mijn arm brak, en ik ga er vijf vechten met Khabib. Ik sloeg Michael Johnson tegen de grond met die gebroken arm. Sindsdien heb ik Muay Thai geleerd en als mijn arm breekt, dan ga ik zeker niet opgeven. Ik ga hem raken met alles wat ik heb, en ik kan hem laten opgeven met één arm. Ik ga hem opensnijden met mijn ellebogen en ik ga hem raken met stoten. Hij gaat op een knie voor me buigen voordat ik ook maar één keer neerga. Zo ontzettend pissig ben ik.”

Hoe boos Ferguson ook is, hij kan absoluut niet ontkennen dat de Rus een enorm gevaarlijke tegenstander is, die leunt op zijn geweldige worstelen. Dat is ‘El Cucuy’ zeker niet ontgaan. Echter vindt hij ‘The Eagle‘ maar een zogenaamde ‘one-trick pony’: iemand die maar één kunstje kan. Ferguson kan leunen op zijn enorme veelzijdigheid. De vechter kent eigenlijk geen zwakke punten, zonder ergens in uit te blinken. En dat kan wel eens in zijn voordeel gaan werken:

“Ik weet zeker dat hij zich niet zo heeft voorbereidt als ik dat heb. Hij is een one trick pony, en zijn record is bezaaid met gemakkelijke tegenstanders waar hij van won. Ik kan niet wachten om de mat schoon te maken met zijn hoed. Hij is een natte dweil. Hij is hetzelfde als Danny Castillo. Maar ik heb als grote voordeel mijn sterke guard, en dat komt vooral door Eddie Bravo, mijn jiu jitsu coach. Ik heb op dit moment geweldige mensen in mijn leven die me vertellen dat twijfel mij niet zover heeft gebracht.”

Hij heeft nog een laatste boodschap voor Khabib. Hij ziet de Rus als een pestkop en een bullebak, en is van plan het ongeslagen record van Nurmagomedov met een ontluisterende nederlaag aan duigen te slaan:

“Ik ga hem pissig maken. Ik heb hem al van zijn stuk gebracht toen we elkaar zagen bij de persconferentie. Je zag dat hij boos werd. Hij wil koel, kalm en ontspannen overkomen, en hij wil doen alsof hij geen bullebak is. Ik ga hem aandoen wat ik al die bullebakken vroeger in Michigan aandeed. Ik ga hem afrossen, en dat ga ik doen voor alle kleine mensen. Deze man verdient de titel helemaal niet.” 

Als het gevecht net zo vurig wordt als de woorden van Tony Ferguson, konden wij weleens hét gevecht van 2017 voorgeschoteld kunnen krijgen. Kunnen jullie ook niet wachten?

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Who`s Next?!? UFC 193: Rousey VS. Holm

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. ‘s-Hertogenbosch – In deze rubriek ...

UFC 202 Free Fight: Lorenz Larkin vs. Santiago Ponzinibbio

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Hoewel het main event van ...

(VIDEO) Bekijk hier live de persconferentie van UFC 205: Alvarez vs. McGregor

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vannacht zal er een persconferentie ...

De guest fighters van UFC Rotterdam zijn bekend!

Ook aanwezig bij UFC Rotterdam? Zie hier de vechters die te gast zijn tijdens ...