Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Foto: MMA Fighting

Travis ‘Hapa’ Browne bereidt zich voor op zijn partij met Derrick ‘The Black Beast’ Lewis op UFC Fight Night 105. Browne zal niet trainen vanuit de Glendale Fighting Club van coach Edmond Tarverdyan, maar de zwaargewicht geeft aan dat Edmond nog wel zijn coach is.

Na het verlies van vriendin Ronda ‘Rowdy’ Rousey tegen Amanda ‘The Lioness’ Nunes was er veel te doen rondom hoofdcoach Edmond. Meermaals werd er gezegd dat zijn MMA-IQ te laag ligt, hij Ronda verkeerde aanwijzingen geeft en dat hij zich alleen focust op boksen. Tussendoor werd ook bekendgemaakt dat Browne zijn trainingskamp volgt bij de Black House Gym in plaats van de Glendale Fighting Club. Tegen ESPN geeft ‘Hapa’ echter aan dat Edmond nog steeds zijn coach is.

”Hij is nog steeds mijn coach, en hij komt heel vaak langs. Hij komt elke week langs om te helpen. Het enige verschil is dat het niet in zijn gym is. Toen ik mijn hele kamp in Los Angeles deed, kwam Ricky Lundell elke week langs. Dus dit is het zelfde, alleen train ik nu vanuit hier.”

Edmond kreeg extra veel kritiek over zich heen nadat zijn coaching voor Ronda tijdens haar partij met Nunes op beeld werd gezet.

”Ik denk dat het makkelijk is om te oordelen als je erbuiten staat. Iedereen met wie ik getraind heb zegt altijd…’Man, Edmond weet echt waar hij over praat.’…Hij heeft een goed vecht IQ.

Hij geeft niks om zijn reputatie. Dat is het verschil. Hij hoeft er niet goed uit te zien voor iedereen. Hij geeft erom, om goed te zijn voor de mensen om hem heen. Het kritiek is niet terecht. Ik snap dat zo iemand sneller niet leuk gevonden wordt, omdat hij er niks om geeft. Ik denk dat ik die reputatie ook heb. Veel mensen mogen mij niet, en dat is waarschijnlijk voor de verkeerde redenen.

Hij is een emotionele man die zijn hart op zijn mouw draagt. Dat is iets wat ik waardeer in hem. Hij houdt van zijn atleten en dat laat hij ook aan ze zien. Wat hij tegen mij altijd zegt tussen de rondes in, is altijd goed geweest en precies juist.”

Browne verloor drie van zijn laatste vier partijen, waar zijn overwinning op Matt Mitrione ook nog dubieus was door een overduidelijke por in het oog van Mitrione. Zijn laatste twee partijen verloor hij van Cain Velasquez en Fabricio ‘Vai Cavalo’ Werdum. Tegen Derrick Lewis zal hij proberen zijn negatieve reeks om te buigen. De zwaargewichten zijn het main-event van UFN 105 in Halifax, Canada.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Vlog) UFC 204 Embedded — Episode 2

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 204 Embedded is een ...

Fight Announcements Recap Week 19 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Zoals elke week ...

Drie dikke partijen toegevoegd aan UFC 213

Drie mooi partijen toegevoegd voor UFC 213! Jammer genoeg zal Alistair Overeem waarschijnlijk dus ...

Thompson vs Masvidal

Meer geruchten rondom UFC 217: ook Thompson vs Masvidal?

Het lijkt erop dat we voor UFC 217 opnieuw een mega kaart voorgeschoteld gaan ...