Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Travis Browne vecht op het main event van UFC Fight Night Halifax tegen Derrick Lewis. De zwaargewicht is naarstig op zoek naar een overwinning. Hij verloor zijn laatste twee partijen, tegen Cain Velasquez en Fabricio Werdum. Nu is dat geen schande, maar het wordt voor ‘Hapa’ zaak om de reeks verloren partijen snel te doorbreken. Browne zal één van de grootste tegenstanders voor Lewis worden. Niet eerder stond ‘The Black Beast‘ tegen iemand zo hoog op de ranking stond. De twee heren staan respectievelijk op plaats nummer 8 en 9 op de zwaargewicht ranking. Browne heeft natuurlijk wel veel ervaring opgedaan door zijn gevechten tegen de mensen uit de top-5. Kan Browne daar gebruik van maken en de opmars van Lewis stoppen?

Lewis neemt een prominente plaats op de poster in beslag, en dat is Browne natuurlijk niet ontgaan. ‘Hapa’ verklaarde tegenover MMA Junkie:

“Je moet toch daarbinnen (de octagon) presteren, je moet daarbinnen winnen. Het maakt niet uit of je op de poster staat of niet. Als je verliest is het nog steeds een verliespartij op je record. Als je meegaat met de hype, dan doe je jezelf geen plezier. Voor mij telt maar één ding, daar naar binnen gaan en een overwinning boeken.

Op zondag zullen ze het veel moeilijker hebben om hem goed te promoten, als ze hem al wilden pushen. Ik hoorde dat hij me als een opstapje wil gebruiken. Maar dat deert niet. We gaan vechten. Op zondag gaat de octagon deur dicht, en zijn we in staat om lekker op elkaar te meppen.”

Derrick Lewis heeft in de aanloop naar het gevecht aardig wat te vertellen gehad. Zo reageerde hij ook op de beschuldiging van huiselijk geweld aan het adres van Browne. “Ja, ik geloof echt dat hij zijn handen niet kon thuishouden.” Dat vraagt natuurlijk om een reactie, en die gaf Browne dan ook:

“Het enige onderwerp waar ik hem over heb horen praten is zo onwetend dat ik er eigenlijk niet over wil beginnen. Het is wat het is. Het mooie van deze sport is dat je verantwoordelijk gehouden wordt voor je woorden op de avond van het gevecht. En dat ben ik zeker van plan om te doen.

Dit gevecht winnen zal voor mij een goede start zijn. Gaat het me terug krijgen op de plek waar ik was? Ik denk niet dat het waarschijnlijk is, maar het is een goede start. Wat Lewis in een korte tijd allemaal heeft gedaan, daar moet je wel onder de indruk van zijn.”


De twee zwaargewichten kwamen bij de media face-offs elkaar al tegen, en het ging er intens aan toe. Met een overwinning kan Lewis zijn sterke opmars naar de top voortzetten, en met een overwinning van Browne kan ‘Hapa’ ook weer naar boven kijken. Het belooft een enerverende vechtpartij te worden. In de zwaargewicht divisie kan één stoot al genoeg zijn om een partij te beslissen. Wie gaat de allesbeslissende stoot uitdelen?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Francimar Barroso wil statement maken op UFC 220

Francimar Barroso is gebrand om een goede prestatie neer te zetten in Boston. Op ...

UFC on FOX 18 Johnson vs. Bader Recap : Zeer vermakelijke Main Card in Newark, New Jersey.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Afgelopen nacht was ...

UFC 203: Inside The Octagon – Fabricio Werdum vs. Travis Browne

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. We hadden al een aflevering ...

driehoeksverhouding

Cormier, Jones en Manuwa: een nieuwe driehoeksverhouding?

Daniel Cormier en Jon Jones zullen altijd in één adem met elkaar genoemd worden. ...