Tyron Woodley
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Fighting

Tyron Woodley gaat over een week de kooi instappen tegen Stephen Thompson. Ook hij heeft een hoop mediaverplichtingen af te werken, en maakte net als zijn tegenstander een verschijning op FOX Sports en hun podcast, The Fight Society. ‘The Chosen One‘ is de laatste tijd zeer vaak in het nieuws. Woodley voelt zich onheus bejegend door een hoop fans en ook door de UFC. Zo riep hij al dat er veel fans racistisch zijn, en is bovendien ook nog van mening dat hij een hele andere behandeling zou krijgen als zijn huidkleur anders zou zijn. Hij vindt het ook maar niks dat de UFC hem niet pusht zoals ze andere vechters wel pushen. Zo claimt hij ook dat hij veruit de slechtst behandelde kampioen in de geschiedenis van de UFC is.

Een reactie van de UFC kon natuurlijk niet uitblijven. Dana White reageerde:

“Woodley is een slimme jongen, hij ziet er goed uit, hij is enorm explosief, hij heeft knockout power, maar hij is wel een beetje een drama queen.”

De weltergewicht kampioen had gelijk na de uitlatingen van White een telefoongesprek met de UFC president, om eventuele misverstanden gelijk uit te praten. Woodley had echter geen probleem met de uitspraken van White:

“Ik denk dat Dana meer vanuit een standpunt van marketing sprak. En Dana belde me na zijn interview, ik luisterde naar zijn interview en ik vond dat het helemaal niet slecht klonk. Hij was eigenlijk heel complimenteus in bepaalde delen van het interview. Hij zei ook dat ik een beetje een drama queen ben. Ik kan ook zeggen dat hij een beetje een drama queen is. 

Hij uitte gewoon zijn mening, maar hij denkt ook meer vanuit een marketing oogpunt, want hij zit al 25 jaar in deze sport. He heeft gezien wat gasten deden en hoe sommige doorbraken, en als dat ook mijn doel was, dan zou hij de perfecte route voor me hebben. Maar hij moet ook begrijpen waarom ik in deze sport zit, en wat ik ervoor doe. Ik vecht voor iets anders, en ik heb gewoon niet dezelfde doelen als anderen.”

Ook Conor McGregor kwam ter sprake. Het lijkt alsof alle vechters naar McGregor wordt gevraagd, wat gelijk aangeeft wat voor een enorme status de Ierse vechter heeft. Woodley en de Ier hadden op UFC 205 wat kleine schermutselingen backstage, en ‘The Chosen One‘ daagde McGregor ook al uit om te vechten.

“Ik ga niet zoals Conor zijn. Ik wil niet die gozer zijn waar iedereen over praat, met gekke pakken aan,  die een hoop lult, en al die superfights krijgt. Wat kan je me nog meer over Conor vertellen? Wat kan je me vertellen over zijn bijdragen in de gemeenschap? Wat kan je me vertellen over wat hij doet in zijn familie? Wat kan je me vertellen over wat hij in zaken doet behalve een hoop geld over de balk smijten? We weten eigenlijk niet veel over hem behalve die paar dingen. Dat is niet mijn nalatenschap. Dat is de zijne. Zijn doelen zijn duidelijk en simpel en ik respecteer hem daarvoor, als ik eerlijk ben.”

Dat Woodley niet zoals Conor McGregor wil zijn betekent niet dat hij alles maar gelaten aanneemt. Natuurlijk wil hij ook naar behoren gecompenseerd worden.

“Natuurlijk ga ik pushen voor een eerlijke behandeling. Mijn einddoel is niet om het meeste geld binnen te harken. Ik wil gewoon eerlijk behandeld worden, maar dat is niet mijn enige doel. Ik raak niet super gefrustreerd. Ik ben niet in deze sport gekomen om roem te vergaren. Ik ben niet met MMA begonnen om een beruchte gast te worden die aanbeden wordt door iedereen. Ik ben met MMA begonnen om het verschil te maken. Ik kan nu makkelijker spreken, en daarom heb ik bepaalde dingen ter sprake gebracht.”

Tyron Woodley heeft altijd al iets harder dan de rest moeten werken. Iets waar hij trots op is, en zeker iets is waarom hij nu is waar hij is. En dat zal hij ook blijven doen:

“Dit is niet de eerste keer in deze sport dat ik harder heb moeten werken dan de rest. Ik moet iets meer doen. Ik moet zo hard werken dat het niet meer in twijfel getrokken kan worden, en dit is al zo sinds mijn worstel carrière op de universiteit. Ik heb dit altijd al moeten doen.”

 

 

 

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(VIDEO) Countdown to UFC 196

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 196: McGregor vs. Diaz ...

(Video) UFC Fight Night Hamburg Free Fight: Arlovski vs. Silva

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Arlovski zal het zaterdag op ...

Bekijk hier live de Q&A met Matt Hughes, Karolina Kowalkiewicz en Neil Magny

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Net voor de weigh-ins van ...

Who’s Next ?!? UFC Fight Night 89: Macdonald vs. Thompson

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze rubriek spelen we ...