Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Germaine ‘The Iron Lady’ de Randamie en Holly ‘The Preachers Daughter’ Holm zullen strijden voor de aller eerste vrouwelijke UFC vedergewicht titel. In aanloop naar het evenement stelt de UFC altijd gratis partijen beschikbaar, om er al helemaal in te komen. In deze editie zien we het gevecht tussen Anderson Silva vs. Chael Sonnen 2 op UFC 148 in Las Vegas.

Anderson ‘The Spider’ Silva maakte zijn debuut in de UFC op 28 juni in 2006. De Braziliaan kwam de octagon binnen als Cage Rage middengewicht kampioen en wist Chris Leven in de eerste ronde te verslaan via een knock out met zijn knie. Vier maanden later mocht Silva al vechten voor de titel tegen de kampioen Rich Franklin. Ook zijn tweede UFC-partij wist ‘The Spider’ te winnen via een knie knock out, en zo begon een lange zegereeks die de Braziliaan uiteindelijk één van de, en misschien wel dè aller grootste maakt in de UFC en de MMA-sport.

Silva reeg de records aaneen, een wist de zijn titel maar liefst tien keer te verdedigen. Zijn tiende partij was de rematch tegen Chael Sonnen op UFC 148. Echter, dateert Silva’s laatste overwinning alweer in 2012. Hier nam de Braziliaan het op tegen Stephan Bonnar voor een lichtzwaargewicht partij. Sindsdien verloor hij de titel aan Chris Weidman, en verloor hij ook de rematch. Hij zag een overwinning over Nick Diaz teruggedraaid worden tot een no-contest doordat beide atleten positief getest werden. Tot slot verloor hij nog van de inmiddels middengewicht kampioen Michael Bisping en lichtzwaargewicht kampioen Daniel Cormier.

UFC 208 Holm vs. De Randamie, 11 februari 2017, Barclays Center, Brooklyn, New York, Amerika

Volledige line-up UFC 208 Holm vs. De Randamie
Holly Holm vs. Germaine de Randamie
Anderson Silva vs. Derek Brunson
Ronaldo Souza vs. Tim Boetsch
Glover Teixeira vs. Jared Cannonier
Dustin Poirier vs. Jim Miller
Randy Brown vs. Belal Muhammed
Wilson Reis vs. Ulka Sasaki
Nik Lentz vs. Islam Makhachev
Ian McCall vs. Jarred Brooks
Luis Henrique vs. Marcin Tybura
Ryan LaFlare vs. Roan Carneiro
Rick Glenn vs. Philipe Nover

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Weekly Fight Announcements: UFC

Max Holloway en Frankie Edgar proberen het opnieuw op UFC 222 en Luke Rockhold ...

Ryan Bader keert terug na reality check genaamd Anthony Johnson.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Ryan Bader neemt het aanstaande ...

Who's Next ?!? UFC Fight Night: Garbrandt vs. Almeida

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze rubriek spelen we ...