Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Germaine ‘The Iron Lady’ de Randamie en Holly ‘The Preachers Daughter’ Holm zullen strijden voor de aller eerste vrouwelijke UFC vedergewicht titel. In aanloop naar het evenement stelt de UFC altijd gratis partijen beschikbaar, om er al helemaal in te komen. In deze editie zien we het gevecht tussen Germaine de Randamie vs. Anna Elmose op UFC Fight Night 87 in Rotterdam.


De Randamie vocht haar laatste partij voor eigen publiek in Ahoy, Rotterdam. Ze stapte hier de octagon in met de inmiddels gepensioneerde Deense Anna Elmose. ‘The Iron Lady’ had op dat moment drie UFC-partijen op haar naam staan. Julie Kedzie en Larissa Pacheco wist ze te verslaan, maar de inmiddels UFC bantamgewicht kampioen Amanda Nunes was te sterk voor de Nederlander. UFC Rotterdam was het eerste evenement dat de organisatie in Nederland hield. Alistair Overeem en Stefan Struve waren hier ook onderdeel van.

  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

EPIC Hangout #035: UFC Fight Night: Dillashaw vs. Cruz

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vanavond om 22:00 is het ...

Lorenz Larkin en Rick Story niet langer in de UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto Lorenz Larkin: MMA Fighting ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...

Sonnen: “Voor Brock Lesnar is het over en uit”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Brock Lesnar leek na z’n overwinning ...