Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Aankomend weekend zal er geschiedenis geschreven worden. Holly Holm zal samen met Germaine de Randamie uitmaken wie de eerste vrouwelijke UFC-vedergewicht kampioen zal worden. Daarnaast zullen de Brazilianen Anderson Silva en Ronaldo Souza de octagon instappen. Ze zullen het opnemen tegen Derek Brunson en Tim Boetsch.

Voormalige UFC-bantamgewicht kampioen Holm verloor haar laatste twee partijen van Miesha Tate en Valentina Shevchenko. ‘The Preachers Daughter’ heeft een MMA-record van 10-2 [UFC 3-1]. De Randamie won daarentegen haar laaste twee partijen. ‘The Iron Lady’ heeft een MMA-record van 6-3 [UFC 3-1]. Holm is een 18-voudig wereldkampioen boksen en De Randamie heeft een Muy Thai record van 46-0. We kunnen ons dus voorbereiden op een vermakelijk partij op de benen.

UFC-legende en voormalig UFC-kampioen Anderson Silva wist sinds 2013 niet meer te winnen in de octagon. Hij verloor tweemaal van Chris Weidman, Michael Bisping en Daniel Cormier. Oorspronkelijk won Silva van Nick Diaz maar beide heren werden positief getest op verboden middelen, en dus werd de partij omgezet naar een no-contest. Silva heeft een MMA-record van 33-8-1 [UFC 16-4-1]. Derek Brunson verloor zijn laatste partij van Robert Whittaker via een technische knock out. Brunson heeft een MMA-record van 16-4 [UFC 7-2]. Van zijn negen partijen in de UFC eindigde er 6 in de eerste ronde.

Voormalig Strikeforce kampioen Ronaldo Souza won zijn laatste partij van Vitor Belfort via een technische knock out. ‘Jacare’ heeft een MMA-record van 23-4-1 [UFC 6-1]. Souza wordt gezien als één van de titelkandidaten in de middengewichtsklasse. Tim Boetsch is bezig aan een nieuwe succesvolle run in de UFC, en won zijn laatste twee partijen. ‘The Barbarian’ heeft een MMA-record van 20-10 [UFC 11-9].UFC 208 Holm vs. De Randamie, 11 februari 2017, Barclays Center, Brooklyn, New York, Amerika


Volledige line-up UFC 208 Holm vs. De Randamie
Holly Holm vs. Germaine de Randamie
Anderson Silva vs. Derek Brunson
Ronaldo Souza vs. Tim Boetsch
Glover Teixeira vs. Jared Cannonier
Dustin Poirier vs. Jim Miller
Randy Brown vs. Belal Muhammed
Wilson Reis vs. Ulka Sasaki
Nik Lentz vs. Islam Makhachev
Ian McCall vs. Jarred Brooks
Luis Henrique vs. Marcin Tybura
Ryan LaFlare vs. Roan Carneiro
Rick Glenn vs. Philipe Nover

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

LIVE om 23:00: Media workout van Floyd Mayweather

Kijk hier vanavond vanaf 23:00 naar de media workout van Floyd Mayweather die zich ...

UFC 202 Embedded: Episode 5

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In aanloop naar UFC 202 ...

Gegard Mousasi

Gegard Mousasi: “Ik versla Chris Weidman en dan op naar de volgende tegenstander”

Gegard Mousasi loopt over van het zelfvertrouwen, net als tegenstander Chris Weidman. Een titanenstrijd ...

Alistair Overeem: “Mijn carrière is niet compleet zonder UFC-titel.”

Alistair Overeem staat open voor een partij met Francis Ngannou, maar focust zich eerst ...