Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dit weekend zal Nederland geschiedenis schrijven tijdens UFC 208 waar Holly Holm het op zal nemen tegen de Nederlandse Germaine de Randamie voor het eerste titelgevecht in de vedergewicht divisie van de dames. Dit evenement zal plaatsvinden in de Barclays Center in Brooklyn, New York. Bekijk hier de line-up, uitzendtijden en zenders!

Main Event

Voormalig bantamgewicht kampioene Holly “The Preacher’s Daughter” Holm (10-2-0) heeft drie van haar laatste vijf wedstrijden gewonnen en staat op de 2e plek bij de bantamgewichten. Haar laatste wedstrijd verloor zij van Valentina Shevchenko op 23 juli 2016 door middel van een unaniem jurybesluit.

Germaine “The iron lady” de Randamie heeft vier van haar laatste vijf wedstrijden gewonnen en staat op de 10e plek bij de bantamgewichten. Haar laatste wedstrijd vocht zij tijdens UFC Rotterdam op 8 mei 2016. Hier won zij van Anna Elmose door middel van een KO in de eerste ronde.

Deze wedstrijd zal het eerste titelgevecht worden in de nieuwe vedergewicht divisie. Holm zou bij een overwinning de eerste vrouwelijke UFC atleet zijn die meerdere titels heeft behaald in verschillende divisies. De Randamie zou bij een overwinning niet alleen de eerste Nederlandse kampioene zijn sinds Bas Rutten (1999), maar ook de eerste vrouwelijke UFC kampioene zijn uit Nederland en net als Holm de eerste kampioene in het vedergewicht.

Co-Main event

Tijdens het co-main event komt Anderson ” The Spider” Silva  (33-8, 1 NC) weer terug de Octagon in sinds zijn nederlaag van Daniel Cormier tijdens UFC 200 op 9 juli 2016. Silva heeft sinds 2013 geen wedstrijd gewonnen en staat nu op de zevende plek in het middengewicht.

Derek Brunson (16-4) heeft vier van zijn laatste vijf wedstrijden gewonnen en staat op de achtste plek in de divisie. Zijn laatste wedstrijd verloor hij van Robert Whittaker op 27 novermber 2016 door middel van een TKO.

Het zit niet mee met de levende legende Silva. Voordat hij de wedstrijd tegen Chris Weidman verloor tijdens UFC 162 was Silva ongeslagen in de UFC in een tijdsbestek van zes jaar. Voor Bronson is dit een wedstrijd waarmee hij bij een overwinning zijn populariteit een flinke boost kan geven.

Bekijk hier de line-up, uitzendtijden en zenders van UFC 208: Holm vs de Randamie:

Main card (4:00u op FOX Sports 2 NL / 6 EN ) 
– Holly Holm vs. Germaine de Randamie
– Anderson Silva vs. Derek Brunson
– Ronaldo Souza vs. Tim Boetsch
– Glover Teixeira vs. Jared Cannonier
– Dustin Poirier vs. Jim Miller

UFC 208 Preview (3:30u op FOX Sports 2/6) 

Preliminary Card (2:00u op UFC Fightpass)
– Randy Brown vs. Belal Muhammad
– Wilson Reis vs. Ulka Sasaki
– Nik Lentz vs. Islam Makhachev
– Ian McCall vs. Jarred Brooks

Preliminary Card ( 0:15 op UFC Fight Pass)
– Phillipe Nover vs. Rick Glenn
– Ryan LaFlare vs. Roan Carneiro

Herhaling (Fox Sport 6)
08:00
13:30

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 218 Embedded: Vlog Series – Episode 3

Een nieuwe editie van UFC 218 Embedded met Max Holloway, José Aldo, Alistair Overeem ...

(Video) UFC Brasilia Free Fight: Lina Lansberg vs Emma Delaney

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Lina Lansberg zal aanstaande zaterdag ...

CM Punk: “Het is vreselijk. Ik ben meer dan 13 kilo te zwaar.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Op gewicht komen is voor ...

UFC 212 Embedded: Vlog Series ­- Episode 1

Aanstaande zaterdag zal de onbetwiste kampioen in het vedergewicht besloten worden tijdens UFC 212: ...