Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In UFC Inside the Octagon analyseert UFC-atleet Dan ‘The Outlaw’ Hardy de partijen die op grote UFC-kaarten worden uitgevochten. Samen met zijn vaste presentator John Gooden kijkt hij niet alleen naar de gevechten, maar beantwoordt hij ook vragen van de fans. In deze editie wordt er gekeken naar het main event tussen Holly Holm vs. Germaine de Randamie.

”We weten wat deze dames goed kunnen, ze zijn beide strikers van wereldniveau. Eén komt van het boksen met een kickboks achtergrond die getraind wordt door Mike Winkeljohn, en Germaine de Randamie is waarschijnlijk één van de meest veelzijdige thai boksers in de wereld. Als we kijken naar de onderste statistieken. Holly heeft bijna al haar tegenstanders eruit geslagen in de UFC, en bijna al haar stoten zijn geland als ze staand vecht. Germaine heeft daarentegen al haar stoten succesvol weten te landen als ze staand vecht. Dus we weten wat deze dames gaan doen. Dit zal een kickboks wedstrijd worden die waarschijnlijk beslist zal worden door degene die de beste gameplan heeft als het kickboksen niet werkt.”, aldus Dan Hardy
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Fight Announcements Recap Week 1 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Ook deze week ...

(POLL) – Welke opkomende Nederlandse MMA atleet moet op UFC Rotterdam debuteren?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EDE – Nu UFC Rotterdam ...

Fight Announcements Recap Week 49.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Eindelijk werden er deze week ...

Fight Announcements Recap Week 19 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Zoals elke week ...