Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


In UFC Inside the Octagon analyseert UFC-atleet Dan ‘The Outlaw’ Hardy de partijen die op grote UFC-kaarten worden uitgevochten. Samen met zijn vaste presentator John Gooden kijkt hij niet alleen naar de gevechten, maar beantwoordt hij ook vragen van de fans. In deze editie wordt er gekeken naar de co-main event Anderson Silva vs. Derek Brunson.


”Anderson Silva heeft de lat omhoog gezet voor de  MMA sport, en iedereen probeert te bereiken wat Anderson Silva heeft bereikt. Wat Anderson Silva heeft achtergelaten, en het lijkt zover weg voor iedereen. Iedere middengewicht vechter wil natuurlijk een kans om te vechten tegen Anderson Silva, alleen al om te zien hoe het is om in de octagon te staan met één van de aller grootste. Derek Brunson komt natuurlijk van een verloren partij tegen [Robert] Whittaker af. Dus hij wil weer aan de winnende kant staan. Wat een geweldige mogelijkheid is het dan om tegen Anderson Silva te vechten, en wat een fascinerende match-up is het. Anderson Silva is heel rustig en heeft overal een antwoord op, en Brunson is zo roekeloos en zelfverzekerd met zijn stootkracht.”, aldus Dan Hardy

UFC 208 Holm vs. De Randamie, 11 februari 2017, Barclays Center, Brooklyn, New York, Amerika

Volledige line-up UFC 208 Holm vs. De Randamie
Holly Holm vs. Germaine de Randamie
Anderson Silva vs. Derek Brunson
Ronaldo Souza vs. Tim Boetsch
Glover Teixeira vs. Jared Cannonier
Dustin Poirier vs. Jim Miller
Randy Brown vs. Belal Muhammed
Wilson Reis vs. Ulka Sasaki
Nik Lentz vs. Islam Makhachev
Ian McCall vs. Jarred Brooks
Luis Henrique vs. Marcin Tybura
Ryan LaFlare vs. Roan Carneiro
Rick Glenn vs. Philipe Nover

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)