Nurmagomedov
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: USA Today

Khabib Nurmagomedov is nog maar 5 dagen verwijderd van het gevecht met Tony Ferguson. Eerder op de dag kwamen wij met het nieuws dat de vader van Khabib, Abdulmanap, denkt dat zijn zoon niet lang meer in de UFC te bewonderen zal zijn.

Net is echter bekend geworden dat Abdulmanap niet naar de USA mag vliegen. Hij is de toegang tot het land geweigerd. Life.ru bracht het nieuws als eerste naar buiten, en is inmiddels overgenomen door Bloody Elbow. De neef van Khabib, Magomedrasul ‘Frodo’ Khasbulaev is ook de toegang tot het land geweigerd. Het nieuws komt zeer ongelegen voor de Russische lichtgewicht en zijn vader.

“De ambassade weet alles maar ze hebben niet het recht om ons te vertellen waarom we werkelijk geweigerd zijn. Hopelijk kunnen we in de toekomst wel weer naar de Verenigde Staten vliegen. In elk ander geval zou ik het gevecht niet missen. Als het nodig is, ga ik op mijn telefoon hoog in de bergen kijken.” 

De maatregel van Trump lijkt dus een nieuw slachtoffer te hebben. Het is overigens niet de eerste keer dat een Rus uit de Kaukasus entree naar de Verenigde Staten wordt geweigerd. Mailbek Taisumov, ook een UFC lichtgewicht, is al een keer geweigerd en heeft tot nu toe nog steeds geen visum gekregen. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte van eventuele verdere ontwikkelingen.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 206: Inside the Octagon – Holloway vs Pettis

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze aflevering van Inside ...

EPIC Hangout #044: Wat wij verwachten van UFC Rotterdam

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vanavond om 22:00 is het ...

Cris Cyborg: ”Iedereen weet dat ik de featherweight kampioene ben.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De UFC gaat eindelijk een ...

Travis Browne: “Ik ga Derrick Lewis verantwoordelijk houden voor zijn woorden.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Travis Browne vecht op het main ...