Nurmagomedov
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: USA Today

Khabib Nurmagomedov is nog maar 5 dagen verwijderd van het gevecht met Tony Ferguson. Eerder op de dag kwamen wij met het nieuws dat de vader van Khabib, Abdulmanap, denkt dat zijn zoon niet lang meer in de UFC te bewonderen zal zijn.

Net is echter bekend geworden dat Abdulmanap niet naar de USA mag vliegen. Hij is de toegang tot het land geweigerd. Life.ru bracht het nieuws als eerste naar buiten, en is inmiddels overgenomen door Bloody Elbow. De neef van Khabib, Magomedrasul ‘Frodo’ Khasbulaev is ook de toegang tot het land geweigerd. Het nieuws komt zeer ongelegen voor de Russische lichtgewicht en zijn vader.

“De ambassade weet alles maar ze hebben niet het recht om ons te vertellen waarom we werkelijk geweigerd zijn. Hopelijk kunnen we in de toekomst wel weer naar de Verenigde Staten vliegen. In elk ander geval zou ik het gevecht niet missen. Als het nodig is, ga ik op mijn telefoon hoog in de bergen kijken.” 

De maatregel van Trump lijkt dus een nieuw slachtoffer te hebben. Het is overigens niet de eerste keer dat een Rus uit de Kaukasus entree naar de Verenigde Staten wordt geweigerd. Mailbek Taisumov, ook een UFC lichtgewicht, is al een keer geweigerd en heeft tot nu toe nog steeds geen visum gekregen. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte van eventuele verdere ontwikkelingen.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

EPIC Hangout #051: EPIC MMA in Nederland

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vanavond om 22:00 is het ...

Oud Legacy FC baas, Mick Maynard aangenomen als nieuwe UFC match-maker

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Sean Shelby krijgt een promotie ...

Weekly Fight Announcements : UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...

Cub Swanson vs Artem Lobov main event Fight Night Nashville

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: Fight Network UFC Fight ...