Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Na het gelijkspel tussen Tyron Woodley vs. Stephen Thompson op UFC 205 zullen de twee weltergewicht vechter zaterdag opnieuw de octagon instappen op te bepalen wie de sterkste is. Daarnaast zullen Khabib Nurmagomedov en Tony Ferguson in de co-main event uitmaken wie de interim lichtgewicht kampioen wordt. Via UFC 209 Countdown kun je alvast helamaal in de stemming komen.

Huidige kampioen Tyron Woodley heeft zijn belt nog niet succesvol verdedigt, en dit hoopt hij nu wel te volbrengen op UFC 209. ‘The Chosen One’ vecht al sinds 2013 in de UFC-octagon en vocht daar inmiddels negen partijen. De kampioen heeft een MMA-record van 16-3-1 [UFC 6-2-1]. Hij versloeg onder andere Josh Koscheck, Dong Hyun Kim, Carlos Condit en Robbie Lawler.

Titel uitdager Stephen Thompson hoopt deze keer wel de octagon te verlaten met de UFC-belt om zijn middel. ‘Wonderboy’ vecht al sinds 2012 in de UFC en hij wist daarin tien partijen te vechten. Thompson heeft een MMA-record van 13-1-1 [UFC 8-1-1]. Hij versloeg onder andere Robert Whittaker, Jake Ellenberger, Johny Hendricks en Rory McDonald.

Khabib Nurmagomedov zal strijden voor een titel, maar het is niet de titel waar hij op gehoopt had. ‘The Eagle’ vecht al sinds 2012 in de UFC en heeft daarin acht partijen gevochten. Nurmagomedov heeft een MMA-record van 24-0 [UFC 8-0]. Hij versloeg onder andere Thiago Tavares, Abdel Trujillo, Rafael dos Anjos en Michael Johnson.

Ook Tony Ferguson vocht liever voor de echte titel dan de interim titel. ‘El Cucuy’ is al sinds 2011 actief in de UFC en vocht hierin dertien keer. Ferguson heeft een MMA-record van 22-3 [UFC 12-1]. Hij versloeg onder andere Danny Castillo, Edson Barboza, Lando Vannata en Rafael dos Anjos.

UFC 209 Woodley vs. Thompson 2, 4 maart 2017, T-Mobile Arena, Las Vegas, Amerika

Main Card
Tyron Woodley vs. Stephen Thompson
Khabib Nurmagomedov vs. Tony Ferguson
Rashad Evans vs. Daniel Kelly
Lando Vannata vs. David Teymur
Alistair Overeem vs. Mark Hunt

Prelims
Marcin Tybura vs. Luis Henrique
Mirsad Bektic vs. Darren Elkins
Iuri Alcantara vs. Luke Sanders
Mark Godbeer vs. Daniel Spitz

Early Prelims
Tyson Pedro vs. Paul Craig
Amanda Cooper vs. Cynthia Calvillo
Albert Morales vs. Andre Soukhamthath

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC Fight Night 79 Main Card Recap : Een geslaagd eerste evenement in het land van Taekwondo.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Voor het eerst ...

Cyborg vs Anderson voor de titel van de Randamie?

Het lijkt erop dat Cris Cyborg en Megan Anderson zullen vechten voor de vedergewicht ...

20 jaar Bruce Buffer

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. 16 februari 1996 was de ...