Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Het nieuwe seizoen van The Ultimate Fighter zal gaan tussen de voormalige Alpha Male teamgenoten UFC-kampioen Cody Garbrandt en TJ Dillashaw. Het 25ste seizoen zal beschikken over voormalige deelnemers, finalisten en winnaars. Voormalig winnaars Joe Stevenson en Eddie Gordon zullen aanwezig tijdens TUF-Redemption.

Er waren veel geruchten over een seizoen met een voormalige deelnemers, en dit is nu bevestigd met het bekendmaken van het deelnemersveld. Het seizoen zal gevochten worden op weltergewicht en de teams worden gecoacht door de kersverse kampioen Gabrandt die het opneemt tegen zijn voormalig teamgenoot en voormalig UFC-kampioen Dillashaw.

Eén van de TUF-winnaars is Joe Stevenson. Stevenson won het tweede seizoen van The Ultimate Fighter en vocht vervolgens zestien maal voor de organisatie. Hierin wist hij een UFC-record te behalen van 8-8. Hij wist overwinningen te boeken op onder andere Melvin Guillard, Yves Edwards en Nate Diaz. Stevenson heeft buiten de octagon om een rol weten te bemachtigen in de populaire MMA-serie genaamd Kingdom.

De andere voormalige winnaar is Eddie Gordon. Gordon wist het 19e seizoen te winnen van het immens populaire reality programma. Na zijn overwinning kwam Gordon in een neerwaartse spiraal en verloor hij al zijn partijen voor de organisatie. Josh Samman, Chris Dempsey en Antonio Carlos Junior waren alle te sterk. Hierna werd hij de laan uitgestuurd om vervolgens voor een nieuwe kans in de UFC te gaan via The Ultimate Fighter.

Naast de twee winnaars zijn er ook vier finalisten die TUF-titel niet wisten te winnen. Ramsey Nijem [13e seizoen, UFC-record 4-4], Hayder Hassan [21e seizoen UFC-record, 0-2], Dhiego Lima [19e seizoen, UFC-record 1-3], Jesse Taylor [7e seizoen, UFC-record 0-1].

Daarnaast zijn ook de volgende voormalige TUF-deelnemers aanwezig.
Gilbert Smith [17e seizoen, UFC-record 0-1]
Julian Lane [16e seizoen, UFC-record 0-0]

Mehdi Baghdad [22e seizoen, UFC-record 0-2]
Justin Edwards [13e seizoen, UFC-record 2-5]
Seth Baczynski [11e seizoen, UFC-record 5-6]
Hector Urbina [19e seizoen, UFC-record 1-2
Tom Gallicchio [22e seizoen, UFC-record 0-0].

Tot slot zit er één deelnemer bij die nog in de UFC actief is. James Krause nam deel aan het 15e seizoen en heeft op dit moment een UFC-record van 4-3 .

Het nieuwe seizoen zal te zien zijn vanaf 19 april.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Gegard Mousasi

Gegard Mousasi: “Als Weidman een fout maakt, laat ik hem ervoor boeten.”

Gegard Mousasi lijkt er helemaal klaar voor. Over een kleine week gaat hij de ...

The talk before the walk: Gegard Mousasi vs Thales Leites

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.  “The talk before the walk” ...

(Preview) UFC Fight Night: Holm vs. Shevchenko

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Het is bijna weer zover. UFC ...