Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Alan ‘Brahma’ Jouban is bezig aan een zegereeks van drie partijen. De Versace model hoopt op UFC Fight Night 107 via Gunnar Nelson de top 10 van de weltergewicht divisie binnen te komen. Jouban laat weten dat hij eindelijk gekregen heeft wat hij wilde.

Voor Jouban was 2016 een succesvol jaar. In dat jaar zette hij zijn weg in naar boven door achtereenvolgens Brendan O’Reilly, Belal Muhammed en Mike Perry te verslaan. Voor ‘Brahma’ is dit zijn eerste co-main event plaats en begint het volgens Jouban nu pas.

”Dit is een gevecht waar ik om gevraagd heb sinds dat ik mijn eerste stap in de UFC heb gezet. Co-main event, O2 Arena in London, Gunner Nelson, hier begint het. Ik kan niet nog meer tevreden zijn met de match-up in de zin van een bekende naam, co-main event en het krijgen van een vechter die in de rankings staat. Dit is alles waar ik om gevraagd heb. Ik was erop aan het wachten en nu ben ik eindelijk beloond.”

Jouban ziet Nelson als een slimme vechter, maar realiseert zich dat dit zijn kans is om de UFC-rankings binnen te komen.

”Het zal erom hangen wie het gevecht naar zich toe kan trekken. Gunnar is een slimme vechter net zoals ik. Ik trap je in je lever en probeer je in je gezicht te trappen, maar ik bereid het zo voor om mijn combinaties te finishen. Dit is mijn gevecht om de top 10 binnen te komen en naar de belt toe te klimmen.”

UFC Fight Night 107 Manuwa vs. Anderson, 18 maart 2017, O2 Arena, London, Engeland

Main Card
Jimi Manuwa vs. Corey Anderson
Gunnar Nelson vs. Alan Jouban
Brad Pickett vs. Marlon Vera
Arnold Allen vs. Makwan Amirkhani

Prelims
Joe Duffy vs. Reza Madadi
Darren Stewart vs. Francimar Barroso
Daniel Omielanczuk vs. Timothy Johnson
Marc Diakiese vs. Teemu Packalen
Tom Breese vs. Oluwale Bamgbose
Leon Edwards vs. Vicente Luque
Ian Entwistle vs. Brett Johns
Bradley Scott vs. Scott Askham
Lina Lansberg vs. Lucie Pudilova

  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Cris Cyborg: ”Ik wist dat de UFC-vedergewicht kampioen mij ging ontwijken.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Germaine de Randamie versloeg Holly Holm ...

UFC 209: Inside the Octagon – Nurmagomedov vs. Ferguson

Dan Hardy en John Gooden zijn weer terug met een nieuwe editie van UFC ...

UFC 202 Embedded: Episode 5

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In aanloop naar UFC 202 ...

Gratis op FOXtv: UFC Hamburg: Arlovski vs Barnett: Line-up, uitzendtijden en zenders

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zaterdag nemen Andrei “Pitbull”Arlovski ...