Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Alistair ‘The Reem’ Overeem hoopt zich zaterdag te revancheren van zijn verloren titelgevecht tegen Stipe Miocic. De Nederlander zal zaterdag de octagon instappen voor een rematch met Mark ‘The Super Samoan’ Hunt. Overeem laat weten dat Hunt de sterkste tegenstander is die hij ooit is tegengekomen. 

In gesprek met Amber Dixon praat Overeem over zijn aankomende partij met Mark Hunt, het verwerken van zijn titelgevecht, zijn documentaire serie en over de terugkeer van Georges St-Pierre. Hunt is aanzienlijk kleiner dan ‘The Reem’ maar dat maakt voor hem niks uit.

”Voor mij maakt het niet uit. Ik ben een kampioen, ik voel me als een kampioen, en als kampioen moet je iedereen verslaan. Daar speelt het bestuderen een rol. Je tegenstander bestuderen, zijn lichaam, zijn lichaamstype en gewicht. Al deze factoren bepalen hoe je je voorbereidt op een tegenstander. Kijkend naar Mark Hunt, hij is heel klein, zwaar en heel sterk. Ik denk dat hij de sterkste tegenstander is die ik ooit ben tegengekomen. Dus daarvoor moet je specifiek trainen en hebben we mensen moeten binnen halen met zijn lichaamstype. Ik ben blij dat ik kan aangeven dat de trainingskamp goed, ik ben in goede vorm en kan niet wachten om tegen Mark Hunt te vechten zaterdag.”

Overeem’s coach Greg Jackson noemt het gevecht met Mark Hunt gevaarlijk. Iets waar ‘The Reem’ mee eens is.

”Daar ben ik het zeker mee eens. Mark Hunt is een hele sterke tegenstander en heeft hele gevaarlijke handen. Hij kan ook veel incasseren, is taai en wil nooit opgeven. Elk gevecht is een 50-50 op dit niveau, maar ik voel me zelfverzekerd. Het wordt een goed gevecht.”

Overeem heeft Mark Hunt goed bestudeerd en kan niet wachten om zaterdag de octagon in te stappen met ‘The Super Samoan’.

”Hij heeft een hele sterke core. Eén been van hem zijn twee benen van mij, alleen dan korter. Verder, heb ik een hele goede guillotine choke maar de laatste tijd verdedigen mensen die steeds beter. Ik ga geen namen noemen, maar ik heb mijn titelgevecht verloren door de guillotine choke dus mensen verdedigen zich steeds beter. Kijkend naar Mark Hunt’s lichaamstype, dan werkt de guillotine choke bij hem ook niet. Omdat hij geen nek heeft, niet een kleine of dikke nek, maar geen nek.

Het zal vol zitten met actie. Ik heb natuurlijk de eerste partij gewonnen. Hij wint al zijn rematch partijen dus dat zal hij ook bij mij willen doen. Het is mijn taak om dat te stoppen en hem nogmaals te verslaan. Nogmaals ik ben heel gemotiveerd, mijn trainingskamp ging geweldig en ik ben er klaar voor. We hebben even de tijd genomen om het verlies te verteren. Dat moet je altijd doen denk ik omdat als je wint, is alles geweldig maar als je verliest, ik wil het niet deprimerend noemen maar alles is dan minder. Je moet jezelf dan weer opnieuw vinden en opnieuw motiveren, en dat heb ik gedaan dus ik kan niet wachten om met Mark te vechten zaterdag.”

Bekijk hier het volledige interview met Alistair Overeem.

UFC 209 Woodley vs. Thompson 2, 4 maart 2017, T-Mobile Arena, Las Vegas, Amerika

Main Card
Tyron Woodley vs. Stephen Thompson
Khabib Nurmagomedov vs. Tony Ferguson
Rashad Evans vs. Daniel Kelly
Lando Vannata vs. David Teymur
Alistair Overeem vs. Mark Hunt

Prelims
Marcin Tybura vs. Luis Henrique
Mirsad Bektic vs. Darren Elkins
Iuri Alcantara vs. Luke Sanders
Mark Godbeer vs. Daniel Spitz

Early Prelims
Tyson Pedro vs. Paul Craig
Amanda Cooper vs. Cynthia Calvillo
Albert Morales vs. Andre Soukhamthath

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like