Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Alistair Overeem versloeg Mark Hunt op UFC 209 via een knock out. ‘The Reem’ staat open voor een gevecht met Francis Ngannou maar kijkt eerst naar het titelgevecht op UFC 211. Dana White onderbreekt Overeem’s pers conferentie om zijn waardering uit te spreken over de zwaargewicht.

Tijdens de post fight persconferentie maakte Dana White bekend dat Overeem één dag voor het gevecht in het ziekenhuis heeft gelegen aan het infuus wegens voedselvergiftiging. Hij onderbrak The Reem’s interview om zijn waardering uit te spreken.

In zijn backstage interview met Megan Olivi laat Overeem weten dat het goed met hem gaat en dat zijn carriere niet compleet is zonder de UFC-titel.

”Ik ben een paar keer geraakt maar het gaat goed met me. Mark is een K-1 kampioen maar dat ben ik ook, en ik krijg al heel mijn leven stoten tegen mijn lichaam. Dus stoten tegen mijn lichaam doen me niks. Als je je voorbereidt in de UFC moet je overal op voorbereidt zijn. Alles kan gebeuren en natuurlijk analyseer je de goede en slechte punten. Wat ik persoonlijk altijd doe, wat als Mark voor een takedown gaat? Dus we rekenen op alle mogelijke situaties en de verrassingselementen.

Nogmaals we waren overal klaar voor. Finish op de grond of finish op de been. Ik sta bekend om mijn striking en mijn verwoestende knieën. Ik ben heel blij dat ik dit gevecht heb kunnen stoppen en heb kunnen laten zien dat mijn knieën er nog zijn. Voor mij was het heel belangrijk om Mark Hunt te finishen. De titel ligt om de hoek in de zwaargewicht divisie. Mijn carrière is niet compleet zonder de UFC-titel. Dus we komen eraan.”

In zijn post fight pers conferentie spreekt Overeem zich uit over zijn volgende stap. Hij staat open voor een confrontatie met Francis Ngannou, maar hij focust zich eerst op het titelgevecht tussen Stipe Miocic vs. Junior dos Santos.

”Ik wil mezelf graag testen. Ik geloof dat elke tegenstander me beter maakt, en ik weet het niet. Hij noemde mijn naam en ik sta open voor het idee. Ik dacht hé wacht eens even iemand wil tegen mij vechten. Ik sla nooit een gevecht af met mensen die tegen mij willen vechten, maar ik kijk ook naar een andere partij. Natuurlijk het titelgevecht tussen JDS vs. Stipe. Twee goede atleten en geweldige vechters. Hun eerste gevecht vond ik echt geweldig, het ging op en neer. Maar als JDS die partij wint dan zie ik wel een rematch gebeuren, tussen mij en JDS.”

Dana White kwam kort nadat Overeem’s post fight interview begon binnen lopen en fluisterde wat in zijn oor. Daarna liet hij de pers weten wat hij zei, en hoe Overeem zijn dag gister doorkwam.

”Wisten jullie dat hij ziek was? Hij zat in het ziekenhuis voor 24 uur door voedselvergiftiging. Overgeven en alle andere toestanden die bij voedselvergiftiging komen kijken. Ze moesten hem aan het infuus leggen voor vloeistof, en op een gegeven moment was hij bang om zijn kamer te verlaten omdat hij maar bleef overgeven. Hij wilde het gevecht niet afslaan. Kwam alsnog vechten deze avond en sloeg Mark Hunt knock out. Wat hem nog meer siert, is dat hij er geen woord over sprak in zijn interviews en hier ook nog niet blijkbaar. Ik kwam hem alleen even bedanken en om te zeggen hoeveel respect ik voor hem heb.”

Overeem hoopt zo snel mogelijk weer in actie te komen maar wacht eerst de confrontatie in het titelgevecht tussen Miocic vs. Dos Santos af.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Fight Announcements Recap Week 45.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Ook deze week waren er ...

Weekly Fight Announcements : UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...

De laatste wedstrijd van Urijah Faber

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Urijah Faber gaat naar eigen ...

UFC 220 Embedded: Vlog Series – Episode 3

Een nieuwe editie van UFC 220 Embedded met onder andere Stipe Miocic, Francis Ngannou, ...