Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Amanda Nunes heeft grootse plannen voor het einde van haar carrière. De Braziliaan wil als eerste vrouw een twee divisie kampioen worden. Ze hoopt de weg naar de vedergewicht titel te bewandelen zonder Cris Cyborg te treffen in de octagon. ‘Lioness’ zal eerst haar titel verdedigen tegen Valentina Shevchenko.

Nunes zou graag een rematch willen met Germaine de Randamie voor haar 145 pond titel. De Braziliaan was al eens te sterk voor de huidige vedergewicht kampioen. Ze geeft aan dat ze nu nog liever niet met landgenoot Cris Cyborg de octagon instapt.

”Cris is een grote 145, en ik klein voor 135. Om met Cris te vechten moet ik op een specifieke manier trainen om meer spieren te kweken en sterker te worden. Dit kost tijd om te doen. Germaine de Randamie is nu de kampioen en zij is van mijn eigen klasse. Daarom wil ik ook een klasse omhoog. Ik heb haar al eens verslagen en ik weet dat ik dat nog een keer kan doen om haar titel af te pakken. Om twee titels te hebben is nog nooit gebeurd door een vrouw in de UFC.”

Nunes geeft aan dat ze wel tegen Cyborg wil vechten, maar pas als ze de titel zelf in handen heeft.

”Ik wil Cris Cyborg ontmoeten als kampioen. Ze verdient het, en ze is een krijger zoals ikzelf. De divisie was voor haar geïntroduceerd, maar ze nam even wat tijd voor haar zelf. Ik weet dat ze terugkomt. Als het lang duurt dan wil ik een klasse naar boven gaan om het tegen Germaine op te nemen. Als Cris terug wil komen dan wil ik haar ontmoeten als kampioen.”

Nunes laat weten dat het vooral nu interessant is omdat het 135 pond vechters zijn. Cyborg is dat niet, en is daarom voor nu te sterk voor de ‘Lioness’. Voordat ze aan een vedergewicht titel kan denken moet ze eerst haar eigen belt verdedigen tegen Valentina Shevchenko.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Vlog) UFC 205 Embedded — Episode 5

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 205 Embedded is een ...

EPIC Hangout #046: UFC Fight Night Rothwell vs. Dos Santos

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vanavond om 22:00 is het ...

Vitor Belfort toch niet met pensioen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Een paar dagen na zijn ...