Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

USADA heeft de UFC op de hoogte gebracht van een potentiële doping overtreding van zwaargewicht Ben Rothwell tijdens een out-of-competition test. Het betreft hier om een test die is afgenomen op 6 februari, en zal waarschijnlijk leiden tot het verliezen van zijn partij op UFC 211 tegen Fabricio Werdum.

De Amerikaan stond gepland om de Braziliaan te treffen in mei van dit jaar. De UFC heeft de partij al weggehaald op de site omdat vechters voor onbepaalde tijd geschorst worden tot dat het tegendeel is bewezen. Rothwell kwam zelf met een statement naar buiten.

”In navolging van het nieuws van USADA, wil ik graag even de tijd nemen om aan te geven dat ik onder behandeling ben bij een fysicus voor een behandeling. Ik zou het waarderen als ik de kans krijg om te laten zien dat ik niet vals gespeeld heb, en dat het nooit mijn intentie is om vals te spelen. Houdt aub je meningen voor je voordat het officieel is getest. Ik waardeer ieders steun tijdens dit proces met USADA.”

Rothwell was één keer eerder geschorst door de UFC na een te hoge testosteron gehalte in  2013.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) UFC 204: Open work-outs

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EPIC MMA is uiteraard in ...

UFC 209: Inside the Octagon – Nurmagomedov vs. Ferguson

Dan Hardy en John Gooden zijn weer terug met een nieuwe editie van UFC ...

UFC 204: Bisping vs Henderson: Live uitslagen met scorecards van de jury!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EPIC MMA is aanwezig bij ...

Jon Jones pleit schuldig!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Jon Jones heeft schuld verklaard ...