Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

USADA heeft de UFC op de hoogte gebracht van een potentiële doping overtreding van zwaargewicht Ben Rothwell tijdens een out-of-competition test. Het betreft hier om een test die is afgenomen op 6 februari, en zal waarschijnlijk leiden tot het verliezen van zijn partij op UFC 211 tegen Fabricio Werdum.

De Amerikaan stond gepland om de Braziliaan te treffen in mei van dit jaar. De UFC heeft de partij al weggehaald op de site omdat vechters voor onbepaalde tijd geschorst worden tot dat het tegendeel is bewezen. Rothwell kwam zelf met een statement naar buiten.

”In navolging van het nieuws van USADA, wil ik graag even de tijd nemen om aan te geven dat ik onder behandeling ben bij een fysicus voor een behandeling. Ik zou het waarderen als ik de kans krijg om te laten zien dat ik niet vals gespeeld heb, en dat het nooit mijn intentie is om vals te spelen. Houdt aub je meningen voor je voordat het officieel is getest. Ik waardeer ieders steun tijdens dit proces met USADA.”

Rothwell was één keer eerder geschorst door de UFC na een te hoge testosteron gehalte in  2013.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Poolse titel strijd Joanna Jedrzejczyk vs Karolina Kowalkiewicz op UFC 205

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Alhoewel er nog vijf UFC-evenementen ...

Paige VanZant niet in actie op UFC 216 wegens blessure

Paige VanZant zal haar debuut in de vlieggewicht divisie moeten uitstellen. Wegens een blessure ...

UFC 203: Overeem vs Miocic in de bioscoop met korting!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Alistair Overeem zal het op ...

Coenen: ''Het is een grote schande dat UFC geen divisie opent voor Cyborg.''

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Marloes ‘Rumina’ Coenen wordt gezien ...