Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Khabib Nurmagomedov zag zijn kans op de UFC lichtgewicht titel als sneeuw voor de zon verdwijnen door een slechte weight cut. Dit werd hem niet in dank afgenomen door Dana White, UFC en de MMA-wereld. Michael Bisping laat in zijn podcast weten dat McGregor nu nooit meer tegen hem zal vechten.

Dana White sprak onvrede uit naar het management van Khabib dat ze zich hebben laten behandelen buiten de UFC-dokters om. Het gevecht had anders gewoon door kunnen gaan volgens White. Doo het niet halen van zijn gewicht heeft Khabib zeker wat schade aangericht aan zijn reputatie en UFC-middengewicht kampioen Michael Bisping geeft op zijn podcast ‘Believe You Me’ aan dat Conor McGregor nu nooit meer met de Dagestaan de octagon wil instappen.

”Eén miljoen procent dat dit zijn kans verpest om ooit nog met Conor McGregor te vechten, en dit brengt de UFC in een moeilijke positie. Als ze de rematch tussen Khabib en Tony alsnog maken, en Khabib wint, dan zal Conor dat gevecht sowieso niet accepteren. Hij zal zeggen…’Ik ga het risico niet nemen om een heel vechtkamp af te leggen voor iemand die niet komt opdagen in de octagon, dus dat ga ik niet doen.’…”

Door de afwezigheid van McGregor en het niet halen van het gewicht bij Khabib lijkt de lichtgewicht divisie nu lichtelijk te stotteren. Tony Ferguson liet weten dat hij zich nu focust op Conor McGregor. Het is dus even afwachten hoe de lichtgewicht divisie zich verder profileert. Met Nate Diaz, Eddie Alvarez, Michael Johnson, Edson Barboza en Dustin Poirier is er in ieder geval aan kwaliteit en talent geen gebrek.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Fight Announcements Recap Week 7 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Ook deze week ...

UFC 203: Inside The Octagon – Fabricio Werdum vs. Travis Browne

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. We hadden al een aflevering ...

Alistair Overeem: “Ik ga van Miocic winnen. Daar zal ik alles voor doen.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Na zijn overwinning op Andrei ...