Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mensen die hopen dat Alistair Overeem zal vechten tijdens UFC Rotterdam zullen wij teleur moeten stellen met het volgende nieuws. Overeem zal het voor de derde keer opnemen tegen Fabricio Werdum tijdens UFC 213 op 8 juli in de T-Mobile Arena in Las Vegas. Vorig jaar hebben wij een mooi evenement gehad met Alistair Overeem als headliner tegen Andrei Arlovski. Er gingen geruchten rond dat Overeem opnieuw het main event zou verzorgen tijdens UFC Rotterdam, maar volgens een betrouwbare bron hebben wij te horen gekregen dat wij dat jammer genoeg kunnen vergeten.

Rubber match

Alistair Overeem heeft het al eerder opgenomen tegen Werdum. De eerste keer dat de heren het tegen elkaar opnamen was tijdens Pride Total Elimination Absolute in 2005, deze wedstrijd won Werdum door middel van een submission. De tweede keer won Overeem via een unaniem jurybesluit tijdens Strikeforce: Overeem vs. Werdum in 2011.

Nu de heren 1-1 staan zal de derde wedstrijd beslissen wie de betere vechter is. Over het main event van UFC Rotterdam is nog steeds niks bekend, maar houd ons goed in de gaten voor meer breaking nieuws.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) Bas Rutten: UFC 205: Alvarez vs McGregor Fight Analysis

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bas Rutten heeft weer eens ...

Fight Announcements Recap Week 47.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Zoals wel vaker zijn er van ...

Ronda Rousey aan de slag met nieuwe kracht en voeding trainer

Na lange tijd stilte rondom Ronda Rousey springt haar naam weer op de radar. ...