Cain Velasquez
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Taddlr.com

Het is alweer een tijdje geleden dat Cain Velasquez van zich liet horen. De voormalig zwaargewicht kampioen zou eigenlijk op UFC 207 de kooi instappen met Fabricio Werdum. Nadat de zware rugblessure van de Mexicaan aan het licht kwam, mocht hij van de Nevada State Athletic Commission en de UFC niet deelnemen aan het gevecht.

Fabricio Werdum werd ondertussen geboekt voor een gevecht tegen Ben Rothwell. Dit gevecht werd op de fightcard van UFC 211 gezet. USADA gooide echter roet in het eten. De anti-doping organisatie notificeerde Rothwell dat de vechter tegen de lamp was gelopen. Het gevecht staat daarmee op zeer losse schroeven. En zo leek een herkansing voor Velasquez in de maak. Er gingen ook wat geruchten dat Velasquez de plaats van Rothwell zou innemen, maar het bleef bij geruchten. De Mexicaan reageerde gisteren, via twitter:

“Voor al mijn fans, 

Ik weet dat ik de laatste maanden een beetje onder de radar vloog. Ik wilde jullie even snel een update geven. 

Zoals jullie weten heb ik in januari een operatie ondergaan. De operatie was zeer succesvol, en ik hoop dat daarmee het probleem is verholpen, en niet meer terugkeert. Op dit moment luister ik goed naar mijn lichaam, en luister ik naar het advies van mijn medische team. Ik doe het lekker rustig aan. Ik blijf wel fit, maar om weer in vechtvorm te komen gaat het me wat meer tijd kosten. Ik kan op dit moment simpelweg niet op de manier trainen die ik gewend ben. Ik kan niet te gehaast terug proberen te komen, en weer tegen een blessure aanlopen. Mijn lichaam moet 100% zijn. 

Ik kan helaas geen tijd geven wanneer ik terugkom, maar jullie zullen de eersten zijn die ik het vertel. 

Ik heb zeer veel zin om de aankomende zwaargewicht gevechten te bekijken, en dan in speciaal de gevechten die op UFC 211 staan geprogrammeerd. Ik heb er vertrouwen in dat ik tegen één van die heren kom te staan, want ik hoor daar gewoon thuis. Ik wil niets liever dan mijn belt terughalen.

Ik neem mijn gezondheid en de lengte van mijn carrière zeer serieus. Maar het is net zo belangrijk dat ik jullie dit laat weten. Ik lees al jullie berichten, en ik voel dat ik de meest loyale fans heb. Daarom wil ik jullie loyaliteit niet voor lief nemen. Ik ga pas vechten wanneer ik voel dat ik jullie kan laten zien wat jullie verdienen, en waar jullie geld voor neer leggen. 

Blijf me volgen, en bedankt voor jullie steun.”

Wanneer kunnen wij Cain Velasquez weer in de octagon bewonderen? De Mexicaan vocht voor het laatst op UFC 200 tegen Travis Browne, en versloeg ‘Hapa‘ in de eerste ronde op TKO.

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Rashad Evans kondigt verrassend nieuws aan.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Rashad Evans gaat het nog ...

Who’s Next ?!? UFC Fight Night 89: Macdonald vs. Thompson

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze rubriek spelen we ...

UFC 208: Holm vs de Randamie: Line-up, uitzendtijden en zenders

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Dit weekend zal Nederland geschiedenis ...