Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

UFC-president Dana White was gister te gast bij de populaire talkshow host Conan O’Brien. Hierin sprak hij over het mogelijk gevecht tussen UFC-lichtgewicht kampioen Conor McGregor en boks legende Floyd Mayweather. White is van mening dat het gevecht gaat gebeuren.

Tijdens het interview laat White weten dat een moeilijke deal zal worden, maar dat het gevecht wel zal gebeuren.

”Ik denk dat het gaat gebeuren. Het zal wel een moeilijke deal worden want er zitten natuurlijk veel ego’s tussen dus dat maakt het lastiger. Aan de andere kant, het gaat hier om zoveel geld dat het niet kon voorstellen dat het niet door gaat.”

Mayweather gaf eerder aan dat hij alleen voor Conor McGregor uit zijn pensioen is gestapt. Daarnaast wil de boks legende 100 miljoen voor het gevecht, en laat hij weten dat de Ier genoegen moet nemen met minder. Hier lijkt ‘The Notorious’ vooralsnog niet mee akkoord te gaan. Ook is het de vraag of de athletic commission een legendarische 49-0 boksers wil koppelen aan een amateur bokser, ook al is hij de UFC-lichtgewicht kampioen.

Volgens White is het grote geld dat in een mogelijke match-up zit waarschijnlijk alle deuren zal openen voor een confrontatie. Als de twee atleten daadwerkelijk de ring instappen, dan denkt White dat McGregor meer kans heeft dan menig mensen denken.

”Conor McGregor is groot. Hij is 28 jaar oud en hij zit in de piek van zijn carriere. Floyd is 40 jaar en hij heeft altijd moeite gehad met southpaws, Conor is een southpaw. Conor slaat hard en als hij mensen raakt, dan gaan ze neer. Floyd zal hem zeker niet knockout slaan, dat is één ding dat zeker is. Ik zeg niet dat Conor deze bokspartij gaat winnen, maar het zal zeker interessant zijn.”

Mayweather vs. McGregor wordt nu al gezien als de grootste PPV-evenement dat er ooit opgezet zal worden in de vechtsport wereld.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

BREAKING : UFC 194 Aldo vs. McGregor LIVE & GRATIS op FOX !!!!!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zoals vele mensen al hoopte ...

Nate Diaz: “Ik vecht wanneer ik f*cking wil vechten.”

Nate Diaz laat tijdens een podcast weten dat hij alleen zal vechten als hij ...

Preview: Alles wat je moet weten over: UFC Fight Night 87 [Overeem vs. Arlovski]

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Eindelijk is het zover, de ...

Weer gratis UFC events op FOX!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EDE- Na UFC 193: Rousey ...