Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

UFC-president Dana White was gister te gast bij de populaire talkshow host Conan O’Brien. Hierin sprak hij over het mogelijk gevecht tussen UFC-lichtgewicht kampioen Conor McGregor en boks legende Floyd Mayweather. White is van mening dat het gevecht gaat gebeuren.

Tijdens het interview laat White weten dat een moeilijke deal zal worden, maar dat het gevecht wel zal gebeuren.

”Ik denk dat het gaat gebeuren. Het zal wel een moeilijke deal worden want er zitten natuurlijk veel ego’s tussen dus dat maakt het lastiger. Aan de andere kant, het gaat hier om zoveel geld dat het niet kon voorstellen dat het niet door gaat.”

Mayweather gaf eerder aan dat hij alleen voor Conor McGregor uit zijn pensioen is gestapt. Daarnaast wil de boks legende 100 miljoen voor het gevecht, en laat hij weten dat de Ier genoegen moet nemen met minder. Hier lijkt ‘The Notorious’ vooralsnog niet mee akkoord te gaan. Ook is het de vraag of de athletic commission een legendarische 49-0 boksers wil koppelen aan een amateur bokser, ook al is hij de UFC-lichtgewicht kampioen.

Volgens White is het grote geld dat in een mogelijke match-up zit waarschijnlijk alle deuren zal openen voor een confrontatie. Als de twee atleten daadwerkelijk de ring instappen, dan denkt White dat McGregor meer kans heeft dan menig mensen denken.

”Conor McGregor is groot. Hij is 28 jaar oud en hij zit in de piek van zijn carriere. Floyd is 40 jaar en hij heeft altijd moeite gehad met southpaws, Conor is een southpaw. Conor slaat hard en als hij mensen raakt, dan gaan ze neer. Floyd zal hem zeker niet knockout slaan, dat is één ding dat zeker is. Ik zeg niet dat Conor deze bokspartij gaat winnen, maar het zal zeker interessant zijn.”

Mayweather vs. McGregor wordt nu al gezien als de grootste PPV-evenement dat er ooit opgezet zal worden in de vechtsport wereld.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

EPIC Hall of Fame: Chuck “The Iceman” Liddell

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze rubriek zullen er ...

UFC On The Fly: Nick Hein

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Nick Hein heeft een zwaar ...

The Ultimate Fighter 25 – Team Garbrandt vs. Team Dillashaw

Het nieuwe seizoen van The Ultimate Fighter is gister van start gegaan in Amerika ...

Robert Whittaker

Robert Whittaker: “Yoel Romero gaat vallen, net als de rest.”

Gaat Robert Whittaker The Soldier of God een kopje kleiner maken? Zelf denkt hij ...