Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Daniel Cormier staat voor een zware taak op UFC 210. Hij zal zijn titel verdedigen tegen Anthony Johnson. Echter, denkt ‘DC’ al aan een volgende partij met Jon Jones. De lichtzwaargewicht kampioen geeft aan dat hij niet zomaar tegen Jon Jones wil vechten. Het moet dan wel een aantrekkelijke kaart zijn en hij wil maar voor één iemand de co-main event zijn.

Olympisch bronswinnaar Cormier verloor zijn enige partij tegen Jon ‘Bones’ Jones. Dit is een verlies die hem nog steeds dwars zit, en hij wil niets liever dan wraak nemen op Jones. Tot twee keer toe stond de rematch gepland maar twee keer werd de partij gecanceld. In eerste instantie was Cormier geblesseerd, en de tweede keer werd Jones gepakt door USADA. Dana White sprak zich daarna uit dat hij Jones niet meer zag als main event materiaal. Cormier wil slechts voor één persoon fungeren als co-main event, en dat is Conor McGregor.

”Ik ga niet op zomaar een kaart vechten tegen Jon Jones. Het moet wel een speciale kaart zijn als we als co-main event ingepland worden. Maar daar ligt een ander probleem. Ik zal het maar gewoon zeggen. Jon Jones en ik zullen voor niemand co-main event zijn, tenzij het voor Conor McGregor is. Dat is de enige manier dat het logisch klinkt, toch?

Dat is het probleem. Nu heb je een hele groep jongens die heel wat geld verdienen op één kaart. Dus wat ga je dan doen? ”

Cormier is er zeker van dat hij een rematch met Jones wint, en geeft aan dat hij zijn carrière heeft afgesteld op een confrontatie met de voormalig UFC lichtzwaargewicht kampioen.

”Dat is het altijd geweest. Ik zei het al toen ik tegen hem verloor. Ik zei…’Geef me de twee sterkste jongens die de divisie te bieden heeft.’… Op dat moment was dat Alexander Gustafsson en ‘Rumble’. Ik versloeg ze allebei zodat ik terug kon gaan naar deze gast[Jones]. Ik deed het in één jaar en was klaar om tegen hem te vechten. Daarna raakte ik geblesseerd en toen had je die gebeurtenissen in juli [Jones werd gepakt door USADA] dus vocht ik tegen Anderson [Silva]. Ik heb nu zoiets van, laat me terugkomen tot waar ik moet zijn, en dat is met Jones in de octagon. Daar draait het uiteindelijk allemaal om.

De waarheid is, nu draait het ook om mijn nalatenschap. Titelverdedigingen, overwinningen als kampioen, dat vind ik allemaal belangrijk. Dus het is allemaal onderdeel van mijn reis, maar aan het einde van de dag wil ik terug naar Jones.”

Eerst zal Cormier toch echt moeten afrekenen met Anthony Johnson op UFC 210. Dit zal plaatsvinden in de KeyBank Center in Buffalo, New York. Dit evenement zal zaterdag 8 april gehouden worden.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Ook B-test Jon Jones komt positief terug

Het lijkt erop dat we Jon Jones wederom voor lange tijd moeten missen. Nadat ...

Fight Announcements Recap Week 14 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Ook deze week ...

BJ Penn: ”Mijn doel is een derde wereldtitel.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. BJ ‘The Prodigy’ Penn zal ...

Robert Whittaker ziet gevecht met ‘cool dude’ Mousasi wel zitten

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Robert ‘The Reaper’ Whittaker versloeg ...