Germaine de Randamie
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Germaine de Randamie wist tijdens UFC 208 de vedergewicht titel te winnen. Een historische dag want niet eerder was deze titel in het bezit van een vrouwelijke UFC vechter. Middels een decision wist De Randamie het gevecht naar zich toe te trekken en haar droom is hiermee werkelijkheid geworden. De 32-jarige Utrechtse geeft voor de camera van Foxsports aan dat zij haar titel graag zou verdedigen tegen Holly Holm in Rotterdam.

Zij had een duidelijke boodschap voor haar Nederlandse fans. ”Ik heb er eerlijk gezegd nog niets over gehoord of ik ga vechten in Rotterdam. Ik wil wel heel graag met het ligt niet alleen aan mij. Tevens doet mijn hand nog erg pijn en momenteel train ik met pijnstillers. Dit is natuurlijk niet ideaal maar ik wil mijn titel met succes verdedigen en ben hard aan het trainen hiervoor. Een operatie lijkt geen optie te zijn omdat ik misschien daarna nooit meer kan vechten”. Aldus een getergde Germaine de Randamie. 

Afbeeldingsresultaat voor de randamie

Over Holly Holm wilde zij wel nog wat kwijt. Holly Holm was het niet eens met de beslissing van de jury tijdens UFC 208 en diende een aanklacht in waar overigens geen gehoor aan werd gegeven. ”Als Holly Holm een rematch wil mag ze die komen halen in Rotterdam. Als Holly Holm mijn vuist wil mag ze hem komen halen, pijn of geen pijn. Ik ben naar Amerika geweest om daar de titel te veroveren en daar waren de fans voor Holly. In Rotterdam zullen de fans aan mijn kant staan”.

Ondertussen heeft Cris Cyborg besloten om haar titel bij Invicta FC in te leveren en hoopt zij op een titelgevecht in juli. De Randamie was niet bereikbaar voor een reactie.

UFC Rotterdam vindt plaats op 2 september en het lijkt een ideaal moment voor De Randamie om haar titel te verdedigen voor haar eigen publiek. Na een spectaculaire opkomst in Rotterdam zullen de fans haar niet snel zijn vergeten. Haar optreden tegen Anna Elmose was overtuigend en daarmee wist Germaine de Randamie een titelkans af te dwingen. Zal ze haar titel kunnen verdedigen tijdens UFC Rotterdam?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (8)

 • Patrick Merino
  Patrick Merino

  Helena Terwel

 • Michel Maat
  Michel Maat

  Roy Van den Heuvel zo is da ja

 • Quincy Delil
  Quincy Delil

  Damian Delil Mark Kruizinga Dylan Kranenburg Jorim Nap

 • Enzo Claassens
  Enzo Claassens

  Nick van der Ende Chris van der Ende Tim Burger Neal Westra

 • Ian Jongenelen
  Ian Jongenelen

  Nino Kuijper hoop zo niet op haar als main event…

 • Rishi Angnoe
  Rishi Angnoe

  Niks te holm tijd voor Cyborg!

You May Also Like

Eerste “octagon ” event in Frankrijk is een feit, nu wij nog!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De International Mixed Martial Arts ...

Cyborg vs Anderson voor de titel van de Randamie?

Het lijkt erop dat Cris Cyborg en Megan Anderson zullen vechten voor de vedergewicht ...

Gastelum over Woodley: “Als we nog eens tegenover elkaar staan dan versla ik hem.”

Kelvin Gastelum hoopt via Vitor Belfort een stap te zetten naar een eerste uitdagers ...

Demetrious Johnson

Is Demetrious Johnson de minst gerespecteerde kampioen in de UFC?

Demetrious Johnson geniet bij het gros van de fans en zelfs bij de UFC ...