Eddie Alvarez
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: FloCombat

Tijdens UFC 211 kunnen we ex-lichtgewicht kampioen Eddie Alvarez weer in de octagon aanschouwen. Na zijn dramatische optreden tegen ”The Notorious” Conor Mcgregor waarin hij in de tweede ronde werd ontmanteld is ”The Underground King” klaar om zich te revancheren.

Toen en nu

Dustin Poirier is de tegenstander van Eddie Alvarez en de twee zijn allebei gebrand om de octagon winnend te verlaten. Wat hebben de twee gemeen? Beide zijn op een overtuigende manier verslagen door Conor McGregor. Dustin ”The Diamond” Poirier heeft na zijn verliespartij tegen Conor McGregor zes partijen gevochten waarvan hij er vijf wist te winnen. Alleen Michael Johnson was in de afgelopen zes partijen te sterk voor de vechter van American Top Team.

Eddie Alvarez keert dus terug in de Octagon nadat hij op 12 november 2016 het grootste gevecht uit zijn leven verloor. Een historische dag waarop Conor McGregor wereldkampioen werd in twee verschillende gewichtsklassen. Voorafgaand aan het duel met de flamboyante Ier zat Eddie Alvarez op een 3-win streak door Gilbert Melendez en Anthony Pettis te verslaan middels een decision. De lichtgewicht titel wist Eddie te veroveren door Rafael dos Anjos te verslaan tijdens de UFC Fight Night 90 in Las Vegas.

Afbeeldingsresultaat voor eddie alvarez dustin poirier ufc 211

Erop of eronder

Voor beide vechters geldt dat zij een overwinning goed kunnen gebruiken om een serieuze contender te worden in een divisie die erg goed vertegenwoordigd is. Met Conor McGregor als kampioen en Tony Ferguson en Khabib Nurmagamedov die uit moeten maken wie de interim kampioen moet worden is het niet makkelijk om gehoord te worden in de lichtgewicht divisie. Nadat de veelbesproken wedstrijd tussen ”El Cucuy” en ”The Eagle” niet door kon gaan vanwege een uit de hand gelopen weightcut lijkt er weer wat ruimte te komen voor andere vechters in de divisie. Het enige wat Dustin Poirier en Eddie Alvarez kunnen doen is partijen winnen en zorgen dat ze opvallen.

Dustin Poirier is met zijn 28 jaar een redelijke jonge vechter in de divisie maar kan rekenen op aardig wat octagon ervaring, waaronder dus ook een confrontatie met de Ierse superster en lichtgewicht wereldkampioen Conor Mcgregor. Dustin maakte zijn debuut tijdens UFC 125 op 1 januari 2011 en heeft sindsdien 13 partijen gewonnen en 4 partijen verloren. Eddie Alvarez is over gekomen van Bellator waar hij 12 partijen wist te winnen en slechts één partij verloor. Zijn UFC debuut was een confrontatie met ”Cowboy” Cerrone op 27 september 2014. Die partij verloor hij op punten.

UFC 211

Dustin Poirier en Eddie Alvarez zullen tijdens UFC 211 met elkaar de octagon instappen. UFC 211 wordt gehouden in Dallas (Texas) op 13 mei 2017. Tijdens dit evenement zullen er twee titelgevechten plaatsvinden. Stipe Miocic en Joanna Jedrzejczyk zullen hun titel verdedigen tijdens een uitstekend gevulde en spectaculaire card.

Behalve de twee titelgevechten staat de card bol van de potentieel geweldige gevechten. Zo kruist Frankie Edgar de degens met Yair Rodriguez, neemt Demian Maia het op tegen Jorge Masvidal, en stappen Henry Cejudo en Sergio Pettis samen de octagon in. En zoals gezegd staat ook het gevecht tussen Alvarez en Poirier op de card. Al met al een main card om U tegen te zeggen.

Wie gaat de overwinning in de tas stoppen? Komt ‘The Underground King‘ weer boven, of vonkelt ‘The Diamond‘, zoals hij de laatste tijd wel vaker doet?

  • Stipe Miocic vs Junior Dos Santos
  • Joanna Jedrzejczyk vs Jessica Andrade
  • Frankie Edgar vs Yair Rodriquez
  • Demian Maia  vs Jorge Masvidal
  • Eddie Alvarez vs Dustin Poirier
  • Henry Cejudo vs Sergio Pettis

Afbeeldingsresultaat voor ufc 211

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Fight Night Nashville Free Fight: Artem Lobov vs Chris Avila

Artem Lobov zal voor het eerst als main event de octagon instappen op UFC ...

The Ultimate Fighter 25: Team Garbrandt vs. Team Dillashaw

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het lijkt erop dat TJ ...

McGregor de volgende die gepakt wordt met verboden middelen?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Onlangs werden met Jon Jones en ...

UFC Belfast & UFC Sao Paolo: Line-up, uitzendtijden en zenders

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vanavond zijn er twee UFC ...