Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Eddie Alvarez verloor het grootste gevecht uit zijn carrière tegen Conor McGregor op UFC 205. Hij verloor zijn lichtgewicht titel aan de toenmalige vedergewicht en huidige lichtgewicht titelhouder. Nu maanden later heeft Alvarez zich weer herpakt en wil hij zich revancheren op UFC 211 tegen Dustin Poirier.

In gesprek met Brian Stann tijdens Stan’s Serius SX Rush show genaamd Toe-to-Toe laat Alvarez weten zijn partij met McGregor achter zich te hebben gelaten, en dat hij klaar is om de divisie over te nemen.

”Ik had een slechte avond in november, geen probleem. Zes weken geleden ben ik weer begonnen, ben weer samengekomen met mijn coaches, kracht en conditie coaches, Mark Henry en iedereen. We hebben een plan geformuleerd om terug te komen en de divisie over te nemen die mij toe behoord. Het [UFC 205] was een klein hoofdstuk in het grote boek dat mijn carrière zal zijn. Het was een rampzalig hoofdstuk maar nu kunnen we mooie nieuwe schrijven.”

Alvarez behoord al een hele tijd tot de top lichtgewicht atleten in de MMA-sport. ‘The Underground King’ wist meerdere titels te winnen in verschillende organisaties zoals Reality Fighting, Bellator en de UFC. Ondanks dat Alvarez niet meer aan top van de divisie staat denkt hij dat dit het juiste moment is voor hem om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

”Ik heb veel geld verdiend en ik heb veel wereldtitels gewonnen. Ik voel dat ik nu op het punt ben in mijn carrière dat ik dieper moet zoeken naar motivatie omdat het doorgaans heel simpel was, namelijk mijn kinderen. Ik moest was doen voor de mensen die naar mij op kijken. Dus ik ondervond dat ik de laatste tijd iets dieper moest zoeken om vooruit te gaan. Ook al heb ik al veel bereikt. Dat heb ik gedaan en nu ben ik weer enthousiast. Ik ben er klaar voor om weer de kooi in te stappen om te laten zien wat ik kan.”

Alvarez krijgt op UFC 211 de mogelijkheid om zich te herpakken na zijn verloren titelgevecht. Hij zal het opnemen tegen Dustin Poirier, en hij ziet dit als een perfecte manier om te beginnen aan zijn comeback.

”Hij wist veel aandacht te kweken in zijn gevecht met Jim Miller. Hij heeft een paar goede partijen gevochten dus ik ben enthousiast om met iemand zoals hem in de kooi in te stappen. Ik heb zo’n gevecht nodig. Nu heb ik er een dus ik ben enthousiast.”

UFC 211 wordt gezien als de beste kaart die 2017 tot nu toe te zien zal krijgen. Stipe Miocic zal zijn titel verdedigen tegen Junior dos Santos en Joanna Jedrzejczyk zal haar titel verdedigen tegen. Jessica Andrade. Daarnaast zullen ook Demian Maia vs. Jorge Masvidal en Frankie Edgar vs. Yair Rodriguez te zien zijn in Dallas.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Dana White trekt streep door ambitieuze plannen Amanda Nunes

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Amanda Nunes kon zaterdag live ...

Gunnar Nelson vs Alan Jouban toegevoegd aan UFC Londen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Fight Night Londen heeft er een ...

UFC 203: Overeem vs Miocic in de bioscoop met korting!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Alistair Overeem zal het op ...

conor

Conor McGregor en de UFC hebben een deal over bokswedstrijd met Floyd Mayweather

Conor McGregor en de UFC hebben een deal over een bokswedstrijd met Floyd Mayweather. ...