Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Fabricio Werdum zag een gevecht met Ben Rothwell door de vingers glippen door USADA. ‘Vai Cavalo’ zou de Amerikaan treffen op UFC 211. Ondertussen daagde Luke Rockhold de Braziliaan uit, echter heeft hij hier geen interesse in. Werdum denkt aan een trilogie met Alistair Overeem maar wil eerst beschikbaar blijven als reserve voor het titelgevecht tussen Stipe Miocic vs. Junior dos Santos. 

Werdum zag in korte tijd twee partijen gecanceld worden. De voormalig zwaargewicht kampioen stond in eerste instantie gepland om te vechten tegen Cain Velasquez op UFC 207, maar nadat Velasquez in de media uitsprak dat hij met veel pijn traint, werd hij van de partij gehaald. Daarna werd Ben Rothwell als tegenstander benoemd voor UFC 211. Rothwell kreeg echter te maken met USADA en zo staat ‘Vai Cavalo’ weer met lege handen.

Voormalig middengewicht kampioen Luke Rockhold probeerde de Braziliaan te verleiden in een gevecht, maar Werdum hapte niet toe. ‘Vai Cavalo’ heeft een andere weg uitgestippeld. Als mogelijke tegenstander denkt hij aan een trilogie met Alistair Overeem. Beide heren wisten één keer te winnen en dus kan een derde partij uitwijzen wie de betere atleet is.

”Ik was heel enthousiast voor mijn volgende gevecht in mei, maar USADA kreeg Ben Rothwell te pakken. Ik weet niet wat er gebeurd is met hem maar het is heel jammer want hij sprak veel onzin uit, dus ik was aan het wachten op die partij. Nu heb ik weer een partij die gecanceld is, de eerste was tegen Cain Velasquez. Dus nu wacht ik op de volgende. Ik denk dat de volgende Overeem of Velasquez is.

Beide partijen vind ik goed, beide partijen bezorgen me een titelgevecht. Ik finishte Overeem met een kimura in Pride [2006] en hij versloeg mij in Strikeforce [2011], de enige keer dat ik overtraind was. Nu staat het 1-1 en ik denk dat het een goede rematch is, hij is de nummer 3. Ik denk aan Overeem omdat Velasquez onlangs zei dat hij meer tijd nodig heeft, dus Overeem vind ik goed.”

Voordat hij aan een partij met Overeem denkt wil hij eerst beschikbaar blijven voor het titelgevecht op UFC 211 in mei. Werdum wil fit zijn voor het geval één van de twee geblesseerd uitvalt.

”Ik ben mijn kamp al begonnen want je weet maar nooit. Vorig jaar had ik veel blessures tijdens mijn kamp, dus wie weet. Ik wil niet dat Stipe Miocic of Cigano geblesseerd raken, zeker niet, maar je weet maar nooit. Dus ik wacht op dat gevecht. Ik zal er sowieso zijn om het gevecht te zien, maar als ze me bellen dan ben ik er klaar voor.”

UFC 211 zal plaatsvinden in Dallas en zal haar deuren openen in de American Airlines Center op zaterdag 13 mei.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (4)

You May Also Like

Demian Maia hoopt dat Dana White zich aan zijn woord houdt

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA Fighting Demian Maia ...

Heavyweight vechter Jared Rosholt ontslagen.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Jared ‘The Big Show’ Rosholt ...

Cody Garbrandt

Cody Garbrandt wil Demetrious Johnson beletten het record van Silva te pakken

Cody Garbrandt heeft grote ambities die op dit moment geen grens meer kennen. Zo ...