Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Gister was de pers conferentie van Bellator 180 in de Madison Square Garden te New York. Zoals gewoonlijk was Chael Sonnen bereidt om een verbale strijd aan te gaan met zijn tegenstander. Iets wat voor enig vermaak zorgde, maar één persoon was niet onder de indruk, en laat dit nu net ‘The Last Emperor’ Fedor Emelianenko zijn. Hij keurde het gedrag van Sonnen niet goed.

Fedor zal op Bellator 180 zijn debuut maken voor de organisatie. Dit had echter een maand eerder kunnen gebeuren maar Mitrione moest enkele uren voor het gevecht alsnog afmelden door nierstenen. ‘The Last Emperor’ kreeg een andere tegenstander aangeboden maar koos ervoor om het gevecht met Mitrione uit te stellen.

”Ja, dat is ons wel gevraagd. We werden benaderd met een vervanger, maar we kozen ervoor om het niet te doen. Het zal extreem fout zijn om een paar uur voor het gevecht te veranderen van tegenstander, ook voor de potentiële tegenstander zou het niet goed zijn. Dus we kozen ervoor om het gevecht uit te stellen.”

Hij sprak uit dat Chael Sonnen en Oli Thompson hem werden aangeboden, maar hij wees ze onder meer af omdat een partij met Mitrione hem meer interessant leek. Daarnaast werd hem gevraagd naar Sonnen. ‘The American Gangster’ sprak zich in eerdere jaren ook al eens uit over Fedor.

”Ik denk dat je altijd de controle moet hebben over jezelf. Ik vind ook dat hoe meer iemand buiten de ring praat, hoe minder hij presteert in de ring. Ik keur zijn gedrag niet goed als mensen onder elkaar, en helemaal niet als sporters onder elkaar.”

Tot slot werd hem gevraagd waarom hij koos voor Bellator en niet de UFC.

”Er waren veel discussies tussen mezelf en de UFC. Er gebeurde echter niets met die discussies. Ik denk dat Bellator heel, heel goed werk levert met de beloftes die ze gedaan hebben. We zien wel wat er gebeurd.”

Bellator 180 zal de grootste kaart worden uit de geschiedenis van Bellator. De organisatie opent haar deuren in de Madison Square Garden in New York. Chael Sonnen vs. Wanderlei Silva zullen opdraven als main event. Daarnaast zullen Michael Chandler en Douglas Lima hun titels verdedigen tegen Brent Primus en Lorenz Larkin.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) Bellator 152: Anastasia Yankova “You will have to watch to find out”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zaterdag is het dan eindelijk ...

(Video) Bellator 142: Highlights

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het was een grote avond ...