Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Floyd ‘Money’ Mayweather geeft vandaag aan dat hij officieel uit zijn pensioen is gestapt voor Conor McGregor. De twee spreken al maanden uit dat ze het willen opnemen tegen elkaar, en Mayweather wil er nu vaart achter zetten. De bokslegende wil het gevecht verwezenlijken in juni.

Conor ‘The Notorious’ McGregor liet aan het begin van het jaar in zijn PPV-interview weten dat hij zich alleen focust op een partij met Mayweather. Na de geboorte van zijn eerste zoon die gepland staat in mei wil hij zicht alleen nog maar richten op een bokspartij. Tot nu toe blijft het alleen nog maar bij harde woorden van beide partijen, maar Mayweather lijkt er nu toch echt vaart achter te zetten.

”Vandaag ben ik officieel uit mijn pensioen gestapt voor Conor McGregor. We hoeven geen tijd meer te verliezen. We moeten dit snel gaan regelen. Laten we vechten in juni.”

Belangrijkste discussie punt tussen de beide heren is geld en wie de belangrijkste partij is van de twee. Ook wel de A en B kant genoemd. Beide heren zien zichzelf als de A-kant maar Mayweather laat Conor weten dat hij het gewoon moet accepteren en het contract te tekenen.

”Toen ik het opnam tegen Arturo Gatti, accepteerde ik zijn eisen. Hij was de A-kant en ik de B-kant. Ik versloeg hem, ik huilde niet, en ik klaagde niet. Toen ik het opnam tegen Oscar De La Hoya was hij de A-kant en ik de B-kant. Ik huilde niet, klaagde niet, ik versloeg hem en toen werd ik de A-kant. Ik kom uit mijn pensioen alleen voor Conor McGregor.

Ik wil geen excuses meer horen over geld en over de UFC. Teken het contract met de UFC zodat je met mij kunt vechten in juni. Zo simpel is het. Laten we vechten in juni. Jij bent de B-kant, ik ben de A-kant. We zijn hier niet om te gaan zeuren over geld. Ik heb genoeg van het zeuren om geld en zeggen dat je tegen me wil vechten. Als je wil vechten, teken het contract dan. Laten we dit gaan doen.”

McGregor spreekt zelf nog niet over datums omdat hij eerst wil wachten op de geboorte van zijn zoon die in mei verwacht wordt. Daarna wil de Ier pas kijken hoe alles ervoor staat.

  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 203’s Featured Pre-lim krijgt een wijziging.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het hoofdgevecht van de Preliminary ...

Jon Jones gaat los op Twitter over Daniel Cormier en Anthony Johnson

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De voormalige UFC Light-Heavyweight kampioen ...

UFC 209 Free Fight: Woodley vs. Thompson

Tyron Woodley vs. Stephen Thompson beëindigde hun eerste confrontatie in een majority draw. Hierdoor ...

UFC 202 Embedded: Episode 1

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In aanloop naar UFC 202 ...