Ricardo Lamas
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Getty Images

Dat vechters niet altijd de UFC en matchmaker Sean Shelby nodig hebben, bewijzen Frankie Edgar en Ricardo Lamas. De twee vedergewichten spraken elkaar op twitter en waren er heel snel uit. MMA Junkie kwam met het nieuws:

Frankie Edgar staat op de ranking achter Jose Aldo en Max Holloway. Eigenlijk had hij zijn zinnen op een gevecht met ‘Blessed‘ gezet, maar die kreeg eindelijk waar hij zo lang naar op zoek was: Waldo, oftewel Jose Aldo. De twee vechters gaan op UFC 212 de titels verenigen. Aldo is de vedergewicht kampioen en Holloway de interim vedergewicht kampioen. Frankie Edgar, ook wel bekend als ‘The Answer’, vocht voor het laatst op UFC 205. In zijn thuisstad New York won hij in drie rondes van Jeremy Stephens. Daarna onderging Edgar een liesoperatie. Maar hij lijkt weer helemaal klaar om de kooi in te stappen, en wel in mei. Een titelshot zit er voor Edgar nu nog niet in. Hij verloor al twee keer van Jose Aldo, en moet eigenlijk hopen op een overwinning van Holloway om weer in aanmerking te komen voor een titelshot. Er zijn ook geruchten dat ‘The Answer’ het een divisie lager gaat proberen, op 135 pond in de bantamgewicht divisie.

Ricardo Lamas staat ook op een steenworp afstand van het drietal bovenin. ‘The Bully‘ is echter tegen de top telkens te kort gekomen. Hij verloor al van Jose Aldo, en verloor op UFC 199 van Max Holloway. Zijn laatste partij won hij van Charles Oliveira. Lamas ziet een gevecht met Edgar als de meest logische volgende stap:

“We proberen nu te communiceren met de UFC. Het lijkt me het meest logisch voor mijn carrière en voor de zijne om te gaan vechten. Hij zegt dat hij in mei er klaar voor is, en ik heb gezegd dat ik daarin mee ga. Ik hoop dat Frankie een man van zijn woord is, en dat we dit snel voor elkaar krijgen.”

Lamas heeft nog een drietal gevechten in zijn contract staan, maar kijkt beslist nog niet verder dan het aankomende gevecht:

“Ik ben trouw aan de UFC. Toen ik nog een kind was, droomde ik niet over dat ik een Bellator vechter zou gaan worden. Ik wilde echt per se in de UFC vechten. En nu ben ik er. Ik wil hier met pensioen. Ik heb mijn carrière opgebouwd in de UFC, en ik wil hier blijven tot het einde.”

De aankondiging van Frankie Edgar vs Ricardo Lamas lijkt slechts een kwestie van tijd. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet, en houden jullie op de hoogte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Melendez en Barboza

Melendez en Barboza zijn bereid om op vedergewicht te vechten

Door de huidige toestand van de lichtgewicht divisie hebben twee grote jongens uit de ...

(Vlog) UFC 204 Embedded — Episode 1

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 204 Embedded is een ...

UFC 193 PPV Recap : Van Anticlimax naar absolute Climax in Melbourne, Australië.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Met een stadioncapaciteit ...

McGregor de volgende die gepakt wordt met verboden middelen?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Onlangs werden met Jon Jones en ...