Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Onze landgenoot Gegard Mousasi wist in 2016 al zijn vier partijen te winnen. Mousasi wist drie van de vier overwinningen te boeken middels een knock-out. Tijdens UFC 210 gaat Mousasi het opnemen tegen ”The All-American” Chris Weidman. Na een 4-win streak mag Mousasi het nu opnemen tegen een top 5 vechter in een divisie die erg goed vertegenwoordigd is. Onlangs werd bekend dat GSP terugkeert in de UFC en het zal opnemen tegen Michael Bisping. Dat gevecht lijkt plaats te gaan vinden in de tweede helft van 2017.

Ervaren, maar nog steeds jong

Mousasi is met zijn 31 jaar niet direct één van de oudste uit de divisie maar kan zich wel al rijk rekenen met een flinke dosis MMA ervaring in de Octagon. Mousasi heeft gevochten bij verschillende organisaties als DREAM , Pride en de UFC. Met 41 overwinningen , 6 verliespartijen en 2 gelijke spelen wordt Mousasi al een veteraan genoemd maar zijn leeftijd doet iets anders vermoeden. Gegard is ervaren en lijkt in de beste vorm van zijn leven te verkeren. Een gevecht met Chris Weidman is een grote kans voor ”The Dreamcatcher” om zich van zijn beste kans te laten zien.

Titelgevecht

Chris Weidman daarentegen heeft een zwaar jaar achter de rug. In 2016 was Chris Weidman slechts één keer in de Octagon te bezichtigen maar dit liep niet volgens het plan van de Amerikaan. Yoel Romero was de tegenstander van ”The All-American” en met een knock-out door een vliegende knie werd de partij beëindigd. Romero leek in aanmerking te komen voor een titelgevecht met Michael Bisping. Het noodlot sloeg echter toe voor de ”Soldier of God” want Romero moest toezien hoe George St-Pierre voorrang kreeg voor een kans op de titel. Dana White gaf te kennen dat er voor Yoel Romero gezorgd zal worden voor het mislopen van een titelgevecht.

Gegard Mousasi kan niet veel meer doen dan partijen blijven winnen en actief blijven in de Octagon. De verwachting is dat GSP bij een overwinning op Bisping zijn titel niet zal verdedigen. Dit biedt uiteraard kansen voor ”The Dreamcatcher”, maar de concurrentie is moordend in de middengewicht divisie. Yoel Romero, Luke Rockhold, Jacare Souza, Chris Weidman en Gegard Mousasi zullen allen geduldig moeten wachten op een titel kans.

Mousasi in Rotterdam?

Onze landgenoot komt op 8 april in actie tijdens UFC 210 waar het main-event verzorgd zal worden door Anthony Johnson en Daniel Cormier. De titel voor de licht-zwaargewichten staat hier op het spel en dit is een gevecht dat al twee jaar lang uitgesteld wordt vanwege blessures. Gegard Mousasi en Chris Weidman zullen het co main-event verzorgen tijdens de UFC 210 in Buffalo (New York). Exact 6 maanden later komt de UFC naar Rotterdam toe en voor de fans zou het prachtig zijn om ”The Dreamcatcher” in actie te kunnen zien. Gegard Mousasi was vorig jaar niet aanwezig in de Octagon toen de UFC naar Rotterdam toe trok. Misschien zal het dit jaar anders gaan.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (11)

You May Also Like

Sonnen: “Voor Brock Lesnar is het over en uit”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Brock Lesnar leek na z’n overwinning ...

UFC 205 Free Fight: Karolina Kowalkiewicz vs Rose Namajunas

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. We moeten nog even geduld ...

UFC Fight Night 120 Poirier vs. Pettis Recap

Dustin Poirier en Anthony Pettis vochten een bloederige Fight of the Night uit op ...

(Video-Interview) Fedor Emelianenko: “Ik wil vechten tegen de UFC kampioen Werdum”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Uitgeest – Na een gouden ...