Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Georges ‘Rush’ St-Pierre staat weer onder contract bij de UFC, en zal Michael ‘The Count’ Bisping uitdagen voor de middengewicht titel. In gesprek met Ariel Helwani op The MMA Hour liet GSP weten niet tevreden te zijn met zijn contract. Ook boog hij zich over zijn oude weltergewicht divisie.

De Canadees vocht zijn laatste partij in november van het jaar 2013. Ondanks zijn lange afwezigheid is ‘Rush’ nog steeds één van de meest geliefde atleten in de sport. Hij wordt beschouwd als de beste 170 pond MMA-vechter aller tijden en door sommige zelfs als de beste in het algemeen. Ook al is GSP blij terug te zijn, liet hij ook weten dat hij niet helemaal tevreden is met zijn huidige contract, en dat de liefde voor de sport de doorslag gaf om alsnog te tekenen.

”Om de waarheid te spreken is het niet precies wat we wilde hebben. Het is een beetje minder dan dat we in het begin wilde hebben. Maar de UFC heeft meer betaald dan dat ze me wilde geven. Dus we zijn min of meer allebei niet gelukkig. Dus dan heb je een middenweg, en dat is waarschijnlijk de goede manier. Het is als een uitspraak in de rechtbank. Als beide partijen niet tevreden zijn, dan zal het wel goed zijn.

Zo zit het. Ook de liefde voor de sport. Ik wilde weer terugkomen, en dat emotionele aspect heeft de doorslag gegeven om de deal te accepteren. Ik heb er geen spijt van, ik ben gelukkig. Maar als je vraagt of het is wat we wilde krijgen, dan nee, nee het is minder dan we in eerste instantie wilde. Maar het is nog steeds goed geld. We hebben beide water bij de wijn gedaan, en daarom is het een goede deal.”

Tot slot sprak GSP ook veel waardering uit over één top weltergewicht atleet. De Braziliaan Demian Maia wordt door St-Pierre gezien als de toekomstige kampioen.

”Er is een persoon in de weltergewicht divisie die als je het mij vraagt de volgende kampioen wordt. Ik kijk niet graag voorbij partijen maar zoals het er nu uit ziet, is Demian Maia heel, heel goed. Ik zie hem als een hele grote bedreiging voor de titel. Ik denk dat hij van Masvidal wint, en dat hij daarna van Woodley wint. Hij is ouder, maar hij zit nu in de piek van zijn carrière. Ik denk dat hij de perfecte balans tussen fysiek en mentaal heeft bereikt. Hij is gewoon zo goed in wat hij doet. Hij is als een zwaard van een katana. Zijn zwaard is nu heel scherp en perfect gepolijst. Het zal moeilijk zijn om hem af te stoppen.

Hij finisht Carlos Condit. Niemand heeft ooit Carlos Condit zo weten te finishen. Ik was in shock. Ik dacht…’Oh mijn god, wat is dit?’… en hij heeft nog steeds geen titelgevecht?”

GSP en Bisping hebben nog geen datum vastgezet voor hun titelgevecht. De locatie is met Las Vegas al wel bekend.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Jessica Eye: “Dat is onzin Paige, en hopelijk lees je dit.”

Jessica Eye is boos op Paige VanZant voor het weigeren van een gevecht. De ...

Daniel Cormier: “Ik geloof dat we weer tegen elkaar zullen vechten.”

Voor het eerst sinds zijn verloren titelgevecht met Jon Jons spreekt Daniel Cormier zich ...

Tony Ferguson

Tony Ferguson is getergd en op zoek naar een tegenstander

Tony Ferguson wil snel weer de kooi in. 'El Cucuy' wil het liefst op ...