Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Op 15 maart 2015 mochten de Nederlandse MMA fans genieten van het eerste UFC evenement op de Nederlandse televisie. UFC 185: Pettis vs. dos Anjos was het eerste evenement dat op FOX Sports werd uitgezonden en sinds die tijd hebben wij vele historische momenten meegemaakt.

Wij zagen hoe Conor McGregor kampioen werd van twee divisies en natuurlijk hoe Germaine de Randamie bekroond werd tot de eerste Nederlandse UFC kampioene. Het was niet zeker hoe lang wij nog konden genieten van de UFC tot nu.

James Elliot neemt afscheid

EPIC MMA sprak James Elliot na afloop van UFC Fight Night 107: Manuwa vs Anderson.
De Vice President van de UFC in de EMEA regio is medeverantwoordelijk geweest voor de eerste overeenkomst met Fox Sports en heeft een groot aandeel geleverd in het organiseren van UFC Rotterdam op 8 mei 2016. Elliot zal stoppen bij de UFC in zijn functie en zal binnenkort officieel vervangen worden.

“Het contract is verlengd tot aan het eind van 2018, dus jullie gaan het nog druk krijgen” zei Elliot tegen EPIC MMA. “Het was mooi om een deel uit te maken van dit team. Ik ben ook heel blij dat wij de UFC naar Rotterdam hebben gebracht. Ik weet dat jullie al een tijd bezig zijn, dus ben ik blij dat wij dat konden doen”

UFC op de televisie tot eind 2018

Goed nieuws dus. De UFC blijft sowieso nog iets langer dan een jaar op de Nederlandse televisie.
Voorheen was het nog niet zeker of het wel bij FOX Sports zou blijven, het hoofd van internationale UFC content Joe Carr gaf al eerder aan dat de UFC met meerdere partijen in gesprek was. Gelukkig voor de abonnees is er toch een deal rondgekomen met FOX Sports. Nu is het hopen dat de kijkcijfers op FOX Sports blijven stijgen en de UFC meer interessante fightcards maakt voor de fans.

Zoals je weet staat er voor 2 september een UFC evenement ingepland in de Ahoy!. Meer informatie over dat evenement hebben wij nog niet gekregen, maar houd EPIC MMA in de gaten voor de eerste aankondiging.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 210 Embedded: Vlog Series – Aflevering 2

Aflevering 2 van UFC 210 Embedded staat ook al klaar! Ga jij UFC 210: ...

Donald Cerrone vecht tegen Gastelum op UFC 205, en wil Maia op UFC 207

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Donald ‘Cowboy’ Cerrone is één ...

Nieuw middengewicht trucje in de maak?

Tony Ferguson en Kevin Lee zullen op UFC 216 vechten om de interim lichtgewicht ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Een nieuwe week, een nieuwe UFC weekly fight announcements. Demetrious Johnson zal zijn titel ...