Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Joanna Jedrzejczyk is één van de dominantste kampioenen die de UFC vandaag de dag te bieden heeft. De Pool verdedigde haar titel al vier keer en hoopt daar een vijfde aan toe te voegen op UFC 211. Jedrzejczyk verwacht dat Michelle Waterson haar volgende uitdager wordt.

Als kampioen wordt je door veel vechters uitgedaagd, maar volgens de Pool heeft niet iedereen het recht omdat te doen. Eén van die uitdagers is Rose Namajunas, die op UFC on FOX 24 de octagon instapt met Michelle Waterson. Tijdens The MMA Hour laat Jedrzejczyk weten dat er iets mis is met Namajunas, maar dat ze haar wel respecteert.

”Weet je wat raar is? Ik vind Rose leuk, en ik heb zoveel respect voor deze meid. Ik denk dat ze één van de meest getalenteerde strogewicht vechters is, maar ze heeft wat ervaring nodig. Alleen ik denk dat er iets mis is met haar hoofd.

Het dingetje is, ik heb haar ontmoet in Denver. We schudden elkaar de hand en spraken wat met elkaar. Twee dagen later hoor ik ineens dat ze zegt…’Oh ik wil Joanna verslaan.’…Je had je kans om Karolina en Carla te verslaan maar je verloor. Kom op, werk hard, ga naar de gym, zorg voor betere gevechten en dan krijg je je titelgevecht.

Maar om eerlijk te zijn. Als je mij niet mag, schud dan niet mijn hand en praat niet tegen me. Praat niet achter mijn rug om. Ik ben heel direct en zulke dingen maken me boos. Het is goed zo maar ik denk dat Michelle [Waterson] Rose verslaat.”

Kijkend na haar gevecht met Jessica Andrade denkt Jedrzejczyk dat Waterson haar volgende tegenstander wordt.

”Ik ben onder de indruk van haar. Laten we kijken, ze heeft een goed gevecht met Rose op de planning staan dus we zullen zien. Ik denk dat zij mijn volgende uitdaging wordt nadat ik Jessica heb verslagen.”

Jedrzejczyk hoopt haar titel voor de vijfde keer te verdedigen op UFC 211 in Dallas. Het main event zal verzorgd worden door Stipe Miocic vs. Junior dos Santos.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (1)

You May Also Like

Maak kennis met: Invicta Featherweight kampioen Cris “Cyborg”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Heb je het over vrouwen ...

Cris Cyborg

Cris Cyborg reageert op ‘call-out’ Edmond Tarverdyan

De reactie van Cris Cyborg laat niet lang op zich wachten. Echter is de ...

UFC 202 Free Fight: Glover Teixeira vs Ovince Saint Preux

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vandaag nog een free fight ...

Vitor Belfort: “Bisping stop met het zoeken naar excuses.”

Michael Bisping wilde niets weten van de geruchten rondom een rematch met Vitor Belfort, ...