• Zoek een vechtsportschool
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Joanna Jedrzejczyk is één van de dominantste kampioenen die de UFC vandaag de dag te bieden heeft. De Pool verdedigde haar titel al vier keer en hoopt daar een vijfde aan toe te voegen op UFC 211. Jedrzejczyk verwacht dat Michelle Waterson haar volgende uitdager wordt.

Als kampioen wordt je door veel vechters uitgedaagd, maar volgens de Pool heeft niet iedereen het recht omdat te doen. Eén van die uitdagers is Rose Namajunas, die op UFC on FOX 24 de octagon instapt met Michelle Waterson. Tijdens The MMA Hour laat Jedrzejczyk weten dat er iets mis is met Namajunas, maar dat ze haar wel respecteert.

”Weet je wat raar is? Ik vind Rose leuk, en ik heb zoveel respect voor deze meid. Ik denk dat ze één van de meest getalenteerde strogewicht vechters is, maar ze heeft wat ervaring nodig. Alleen ik denk dat er iets mis is met haar hoofd.

Het dingetje is, ik heb haar ontmoet in Denver. We schudden elkaar de hand en spraken wat met elkaar. Twee dagen later hoor ik ineens dat ze zegt…’Oh ik wil Joanna verslaan.’…Je had je kans om Karolina en Carla te verslaan maar je verloor. Kom op, werk hard, ga naar de gym, zorg voor betere gevechten en dan krijg je je titelgevecht.

Maar om eerlijk te zijn. Als je mij niet mag, schud dan niet mijn hand en praat niet tegen me. Praat niet achter mijn rug om. Ik ben heel direct en zulke dingen maken me boos. Het is goed zo maar ik denk dat Michelle [Waterson] Rose verslaat.”

Kijkend na haar gevecht met Jessica Andrade denkt Jedrzejczyk dat Waterson haar volgende tegenstander wordt.

”Ik ben onder de indruk van haar. Laten we kijken, ze heeft een goed gevecht met Rose op de planning staan dus we zullen zien. Ik denk dat zij mijn volgende uitdaging wordt nadat ik Jessica heb verslagen.”

Jedrzejczyk hoopt haar titel voor de vijfde keer te verdedigen op UFC 211 in Dallas. Het main event zal verzorgd worden door Stipe Miocic vs. Junior dos Santos.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (1)

You May Also Like

The Ultimate Fighter 25: Team Garbrandt vs. Team Dillashaw

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het lijkt erop dat TJ ...

Jimmie ” El Terror” Rivera daagt de bamtamweight top uit

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Door een blessure van Bryan ...

Anthony Johnson

Anthony Johnson gaat met pensioen na nederlaag op UFC 210

Anthony Johnson heeft na zijn nederlaag tegen Daniel Cormier besloten ermee te stoppen. De ...