Gunnar Nelson
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Fighting

Gunnar Nelson zette op UFC Fight Night London een zeer sterke prestatie neer. De weltergewicht, die onder de hoede staat van John Cavanagh, rekende in twee rondes af met Alan Jouban. De IJslander, die bekend staat om zijn sterke BJJ, maakte dit keer ook handig gebruik van zijn skills, nadat hij de benen van Jouban met één stoot tot spaghetti reduceerde. Het karwei maakte hij verder op de grond af, op de typische kundige manier die we van Nelson gewend zijn.

What’s next voor ‘Gunni’? Coach Kavanagh weet het wel. Direct na de overwinning van zijn vechter ging de coach op twitter aan de slag.

Gezien het aantal reacties van zowel fans als journalisten en insiders heeft het gevecht grote potentie. Nelson heeft als verschil met Wonderboy dat hij de front kick niet hanteert, en ook minder zijwaarts staat als Thompson. ‘Gunni’ is in striking lang niet zo bedreven als de vechter uit South Carolina, maar heeft als grote voordeel dat hij op de grond uitmuntend is. Ook is hij veel minder op zoek naar spectaculaire trappen, iets wat bijna het handelsmerk van Stephen Thompson is geworden. Voor Wonderboy lijkt een gevecht met Nelson een flinke stap naar beneden. Immers staat de IJslander, en teamgenoot van Conor McGregor, ‘slechts‘ op de negende plaats van de ranking, terwijl Thompson op de tweede plaats staat.

‘Wonderboy’ vocht in zijn laatste twee partijen natuurlijk tegen Tyron Woodley, en vocht zoals bekend een draw en een teleurstellende verloren partij uit. Vooral de tweede keer was teleurstellend te noemen van de kant van Thompson. Hij zocht wel de aanval, maar was te beducht op de power van Woodley, en durfde ondanks zijn beloftes toch niet frontaal de aanval te zoeken. In de vijfde ronde was hij bijna gezien, wat hem ook al in de vierde ronde van de eerste partij overkwam.

Gaat Thompson akkoord met het aanbod van Kavanagh? Voorlopig is de vechter echter niet beschikbaar, want hij onderging een operatie aan zijn knie die hem voorlopig even aan de kant houdt. En met dat scenario heeft de coach rekening gehouden, want hij vraagt om een gevecht in de zomer. Krijgen ze het gevecht waar velen naarstig naar uitkijken?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

McGregor tegen de UFC: ”Jullie houden niemand voor de gek.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Conor ‘The Notorious’ McGregor werd ...

Gratis op FOXtv: UFC Hamburg: Arlovski vs Barnett: Line-up, uitzendtijden en zenders

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zaterdag nemen Andrei “Pitbull”Arlovski ...

Mousasi vs Weidman? of toch niet?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMAFighting Zwetende handjes, een ...