Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Bennie E. Palmer II

Sinds Germaine de Randamie de titel heeft gewonnen is er het nog onduidelijk wat de volgende partij zal zijn van de Utrechtse. Het eerste titelgevecht tegen Holm werd niet door alle fans gewaardeerd omdat er tijdens de wedstrijd wat stoten vielen na de bel. Voor de Randamie was het een schaduw op haar overwinning en gunt zij Holm best een kans om zich te revancheren.

Onderhandelingen Holm vs Ji Yeon Kim

Volgens een bericht van BJPenn.com heeft Holly Holm een wedstrijd aangeboden gekregen om het op 17 juni op te nemen tegen Ji Yeon Kim als main event van UFC Fight Night 111 in Singapore. Mocht Holm deze wedstrijd accepteren dan is er maar één iemand die het op zou kunnen nemen tegen de Randamie: “Cris Cyborg”.

Cris Cyborg vs de Randamie dan maar?

Cristiane Justino Venâncio is al meer dan elf jaar ongeslagen in haar MMA carrière en wordt wereldwijd gezien als één van de beste MMA vechtsters aller tijden. De voormalig Strikeforce- en huidige Invicta FC kampioene heeft naast MMA wedstrijden ook meegedaan aan BJJ toernooien.Hierin is zij meervoudig wereldkampioene geweest bij de International Brazilian Jiu-Jitsu Federation (Paarse band). Ook heeft “Cyborg” kickbokswedstrijden gedraaid waarvan zij twee heeft gewonnen (KO) en één heeft verloren. Die nederlaag kwam van de Nederlandse meervoudig wereldkampioene en huidig Bellator kickboxing atleet Jorina Baars.

Jorina Baars geeft advies

Baars moet op het 14 april opnemen tegen Irene Martens tijdens Bellator Kickboxing 6 in Boedapest, Hongarije. EPIC MMA sprak Baars en vroeg haar wat voor advies zij heeft aan de Randamie mocht deze wedstrijd ooit plaatsvinden.

“Germaine heeft zoveel ervaring, maar ze moet blijven staan en proberen te controleren. Dat deed ze bij Holly Holm ook goed. Proberen niet naar de grond te gaan, maar wel het gevecht naar zich toe te trekken en iets agressiever zijn. Cyborg zal denk ik meteen naar de grond moeten gaan, maar Germaine moet doen wat ze bij Holm ook perfect deed. Het controleren van de wedstrijd.” zei Baars tegen EPIC MMA

Kickboksen is natuurlijk een ander spelletje dan MMA, maar toch vroegen wij Baars wat haar voorspelling zou zijn als de Randamie het op zou nemen tegen Cyborg:

“Dat is een lastige vraag en daar durf ik geen antwoord op te geven. Het zijn twee top meiden. Ik spreek Cyborg zo af en toe op messenger en Germaine is een oud collega van mij, dus ja ik gun het ze allebei wel. Als de partij staand blijft, dan weet ik bijna zeker dat Germaine wint. En als ze uiteindelijk naar de grond gaan weet ik dat Germaine haar grondspelletje veel en veel beter is geworden. Alleen is Cyborg heel agressief en dominant op de grond en het zal heel lastig zijn voor Germaine om dan de controle te houden. Maar een knal partij word het zeker!”

De Randamie vs Cyborg in Rotterdam?

Het is natuurlijk nog afwachten of de Randamie het daadwerkelijk op zal nemen tegen Cyborg, maar als het Holm niet zal zijn, wie dan wel? Zoals je weet staat er op 2 september een UFC evenement gepland in de Ahoy in Rotterdam. Zou je de Randamie het liever op zien nemen tegen Cyborg of toch de rematch tegen Holm?

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws!

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (1)

  • Jordy Schipper
    Jordy Schipper

    De Randamie vs Cyborg zou wel een gruwelijk main event zijn??

You May Also Like

UFC 217 Embedded: Vlog Series – Episode 1

UFC Embedded is terug voor fight week. Volg nu UFC 217 Embedded met Michael ...

Weekly Fight Announcements: UFC

John Lineker vervangt Dominick Cruz voor een partij met Jimmie Rivera op UFC 219. ...

Amanda Nunes: ”Ronda is een zwak persoon.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Amanda ‘Lioness’ Nunes is de ...

Mike Perry

Mike Perry wil snel korte metten maken met Santiago Ponzinibbio

Mike Perry wil snel afrekenen met Santiago Ponzinibbio. Gaat hem dat ook lukken?