Jose Aldo
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Fighting

Jose Aldo heeft maar weer eens van zich laten horen. Het is een tijdje stil geweest rondom de vedergewicht kampioen, na een periode van onafgebroken media aandacht. Nu is ‘Scarface’ terug. Op UFC 212 in Rio de Janeiro zal hij op eigen bodem proberen te beletten dat Max Holloway zijn titel afpakt. ‘Blessed‘ verklaarde in een eerder stadium al dat hij de titel van Aldo gaat afpakken. Dat hij dat op zeer vijandelijke bodem moet gaan doen, deert hem totaal niet: Koningen gaan naar de dorpen van andere koningen, en nemen die over.”

Aldo heeft natuurlijk lucht gekregen van die opmerking, en is het uiteraard niet eens met Holloway. Hij verklaarde tegenover MMA Fighting:

“Zeker niet! Gelul. Hij gaat helemaal niks overnemen. Hij is slechts een nieuwe uitdager die het gaat proberen, maar hij weet niet hoe afgetraind ik ben. Ik heb zin in dit gevecht, alleen al door al die dingen die hij heeft gezegd. Elke keer dat hij zijn mond opendeed, motiveerde me alleen maar. Je kan er zeker van zijn dat hij zeker geen koninkrijk gaat overnemen.”

Aldo verdedigde al een paar keer eerder zijn vedergewicht titel op Braziliaanse bodem. Twee keer vocht hij tegen Chad Mendes, en een keer tegen ‘The Korean Zombie‘. Alle partijen gingen de tas in van de vechter met de venijnige leg kicks. Een dergelijk scenario ziet de Braziliaan best nog een keer gebeuren, en dus kwam hij met zijn eigen voorspelling:

“Ik ga hem knockout slaan. Ik ben klaar met al die oorlogen. Ik heb er al teveel meegemaakt. Je kan er zeker van zijn dat er knockout aan komt.” 

De Braziliaan wil echter zijn tegenstander niet onderschatten. Holloway komt met tien overwinningen op een rij tegenover Aldo te staan, en dat is de kampioen natuurlijk niet ontgaan. Hij heeft ook goede dingen over ‘Blessed’ te zeggen, maar heeft grenzeloos vertrouwen in eigen kunnen:

“Hij zit nu in een goede flow. Hij heeft een goede reach, en zijn lengte is ook goed. Hij kan goed kickboksen, maar hij is niet zo goed op de grond. het is een echte atleet. Ik wil niet per se zeggen dat hij echt compleet is, maar hij doet alles goed. Hij heeft geen zware handen, en hij is niet bepaald een knockout artiest. Daarom zie ik het gevaar niet dat iedereen blijkbaar wel ziet. Ik moet altijd mijn tegenstander respecteren. Het maakt niet uit wie het is. Maar ik ga die octagon in, en ga winnen. Dat is gewoon een feit.”

Kan de kampioen zijn woord waarmaken en het verzet van Max Holloway breken?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Weekly Fight Announcements: UFC

Max Holloway zal zijn titel voor het eerst verdedigen tegen Frankie Edgar op UFC ...

(Vlog) UFC 206 Embedded – Episode 1

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 206 Embedded is een ...

UFN 90 Dos Anjos vs. Alvarez Recap: De eerste van maar liefst 3 achtereenvolgende Events!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Den Bosch- Het is afgelopen ...