Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De Octagon is weer terug in Londen voor UFC Fight Night 107: Manuwa vs Anderson. EPIC MMA is er uiteraard weer live bij. Jammer genoeg zal het evenement niet uitgezonden worden op FOX, maar kunnen wij tock genieten van het evenement op FOX Sports 2 vanaf

Bekijk hier live de uitslagen van de prelims tot het main event!

Vanaf 18:30 Live op UFC Fightpass

Lina Länsberg vs. Lucie Pudilova

Länsberg wint via jurybesluit (29-28) van Pudilova


Bradley Scott vs. Scott Askham

1e ronde:
Scott zet direct druk en controleert de Octagon binnen secondes. Askham zoekt het midden van de Octagon op en probeert het momentum te keren. Askham krijgt een knockdown tegen na een flinke stoot van Scott. Scott blijft druk zetten terwijl Askham probeert te herstellen van de knockdown. Aan het einde van de eerste ronde staat Askham met zijn rus tegen de Octagon in de clinch.

2e ronde:
De tweede ronde begint als de eerste waar Scott druk zet, maar dit keer blijft Askham het midden van de Octagon houden. Askham voert de druk op en krijgt Scott naar de grond, maar Scott staat weer snel op zijn benen. Het momentum begint te keren en Askham scoort aanzienlijk meer als de eerste ronde. De tweede ronde eindigt in een stoten wisseling waar Scott toch het beste uit de verf komt.

3e ronde:
Askham valt gedurende de gehele wedstrijd trappen naar het lichaam uit van Scott. In de derde ronde gaat hij ermee door. De controle van de Octagon wisselt meer in de derde ronde, maar Askham lijkt het momentum gekeerd te hebben en zet constant meer druk. Terwijl het publiek “Yorkshire” schreeuwt voert Askham nogmaals de druk op maar krijgt een fikse stoot aan het einde van de ronde.

Resultaat:
Bradley Scott wint van Scott Askham via een verdeelde jurybeslissing (29-28)


Marc Diakiese vs. Teemu Packalén

1e ronde:
Diakese begint direct druk te zetten met verschillende trappen. Maar met een stevige rechter krijgt hij Packalen aan het wankelen en doet de lichten uit in de eerste ronde. Diakese verlengt zijn winreeks naar  12-0.

Resultaat:
Marc Diakiese wint via KO in de eerste 30 seconden van de eerste ronde van Packalén.


Leon Edwards vs. Vicente Luque

1e ronde:
Luque laat mooi voetenwerk zien in de eerste seconden van de eerste ronde. Er volgt een slagenwisseling en Edwards raakt Luque met een mooie trap naar het lichaam. Luque voert de druk op, krijgt Edwards tegen de kooi aan en scoort een takedown. Edwards staat weer snel op. Edwards stopt nog een takedown en krijgt Luque tegen de kooi in de clinch. De vechters gaan weer uit elkaar, maar Luque weet Edwards weer naar de grond te brengen in de guard van Edwards. Luque probeert een goede positie te krijgen, maar weet de trekker niet over te halen in de eerste ronde.

2e Ronde:
Na een mislukte slagenwisseling van beide vechters beland het gevecht weer in de clinch. Edwards heeft een dominante positie zodra de wedstrijd op de grond beland. Edwards probeert een d’arce choke uit te voeren maar verliest zijn grip waardoor Luque, Edwards met zijn rug naar de kooi werkt. Er is verder weinig actie in de clinch en de scheids haalt de vechters uit elkaar. Edwards weet Luque weer naar de grond te brengen en belandt in de half guard positie. De wedstrijd eindigt tegen de kooi in de clinch.

3e Ronde:
Na wat dreiging van beide vechters belandt het gevecht weet tegen de Octagon. Dit keer is het Luque die Edwards naar de grond probeert te krijgen, maar Edwards weet een dominante positie te pakken en pakt bijna de rug van Luque. Luque staat op en krijgt stevige stoten getrakteerd met zijn rug tegen de Octagon. Edwards pakt het midden van de Octagon en lijkt goed uit de verf te komen tijdens de slagenwisselingen. Edwards krijgt Luque weer tegen de kooi in de clinch waar hij knieën en stoten uitdeelt. Luque draait het momentum om en krijgt zorgt ervoor dat Edwards achteruit loop. Edwards vangt een trap en scoort een paar seconden voor het einde van de ronde nog een takedown.

Resultaat:
Edwards wint van Luque via unaniem jurybesluit (29-28, 29-28, 29-28 )


Daniel Omielańczuk vs. Timothy Johnson

1e ronde:
Omielańczuk begint met een snelle combinatie en pakt het midden van de Octagon.
Waar Johnson toch meer zoekt naar de one punch KO combineert Omielańczuk zijn aanvallen beter. Johnson krijgt Omielańczuk uiteindelijk tegen de Octagon in de clinch. Hier probeert Johnson met zijn volle gewicht, Omielańczuk te vermoeien. Maar Omielańczuk huppelt gewoon verder, totdat hij gedwongen wordt achteruit te laopen na wat stevige klappen van Johnson.

2e ronde:
De tweede ronde begint met meer energie dan wat je verwacht van de zwaargewichten. Omielańczuk wisselt zijn aanvallen weer mooi af en raakt hoog en laag met mooie combinaties. Zodra Johnson op Omielańczuk af komt stormen, heeft Omielańczuk het zichtbaar moeilijk om gebruik te maken van zijn voetenwerk. Het gevecht belandt in de clinch maar is al weer snel in het midden van de Octagon. Met de zwaargewichten kan het met één stoot voorbij zijn en de spanning is te voelen in de arena. Het gevecht gaat weer verder tegen de Octagon aan en Johnson krijgt Omielańczuk op zijn rug in de halfguard positie. Hier deelt Johnson stoten uit, maar Omielańczuk weet het gevecht weer staand te krijgen aan het einde van de tweede ronde.

3e ronde:
Hoewel beide zwaargewichten zichtbaar moe zijn, beginnen de eerste secondes van de 3e ronde verrassend genoeg vol energie. Johnson stormt naar voren en krijgt Omielańczuk snel tegen de Octagin in de clinch. Johnson merkt dat zijn voorwaarde druk hem de kans geeft om Omielańczuk keer op keer weer tegen de Octagon te krijgen. Jammer genoeg is er weinig actie en haalt Marc Goddard de vechters meerdere keren in uit elkaar. De wedstrijd eindigde op de manier, waar het meeste van de wedstrijd zich afgespeeld heeft, tegen de Octagon, in de clinch.

Resultaat:
Johnson wint van Omielańczuk door een verdeeld jury besluit. (29-28, 30-27, 29-28)

 


Darren Stewart vs. Francimar Barroso

1e ronde:
Barroso valt snel aan en het lijkt goed te gaan tot Stewart hem keihard naar de grond werkt met een takedown. Stewart staat op en de wedstrijd gaat staand verder. Barosso is op zoek naar de KO maar krijgt een trap in zijn kroonjuwelen en mag even tot rust komen. De vechters delen om de beurt low kicks uit en het gevecht belandt in de clinch met Stewart in een dominante positie. Het gevecht gaat weer verder en Barosso deelt een trap uit naar het lichaam van Stewart die zo hard aankomt dat de mensen buiten de arena deze waarschijnlijk hoorden. Stewart herstelt zichzelf indrukwekkend en krijgt Barosso naar de grond. Uiteindelijk staan de vechters weer en luidt de bel.

2e ronde:
De tweede ronde begint afwachtend en Barosso knalt er weer een keiharde trap uit naar het lichaam van Stewart. Barosso pakt de clinch en werk Stewart mooi van het canvas met een goede takedown.  Stewart staat kort weer op, maar de clinch van Barosso zorgt voor moeilijkheden en Barosso krijgt hem weer naar de grond. Stewart blijft moeite hebben met de clinch waardoor Barosso hem langzaam weet te vermoeien. De scheid vind het genoeg geweest en scheidt de vechters. Het gaat staand verder. Stewart ziet er vermoeid uit door het verdedigen in de clinch en Barosso wacht geduldig om vervolgens weer die trap naar het lichaam uit te delen. De toeter gaat, einde van de tweede ronde.

3e ronde:
Het begint afwachtend en het is te zien dat beide vechters het zwaar hebben en de gastank leeg begint te worden. Na twee minuten afwachten krijgt Barosso zijn tegenstander opnieuw in de clinch tegen het hekwerk. Na een korte slagenwisseling staan de vechters weer tegenover elkaar en gaan ze verder met de lopende staredown. Stewart raakt Barosso goed maar  de vechters belanden opnieuw in de clinch tegen het hekwerk. Dit keer is het Stewart die Barosso onder druk zet. Barosso begint moe te worden maar met tien seconden op de klok zal dat geen probleem vormen.

Resultaat:
Francimar Barroso wint van Darren Stewart via unaniem jury besluit( 29-28-29-28)

 Joseph Duffy vs. Reza Madadi

1e ronde:

De spanning is te voelen in de arena en Madadi krijgt Duffy snel naar de grond.
Duffy is geen onbekende op de grond en weet het momentum om te keren. Duffy probeert zijn positie op de grond te verbeteren en belandt uiteindelijk in de sidemount. Duffy blijft zoeken naar de juiste positie terwijl hij Madadi met stoten probeert aan te pakken. Madadi ligt niet stil en probeert een guillotine choke. Duffy wil er niks van weten en mept er op los.

2e ronde:
Na wat strategische grondwerk begint de 2e ronde op de benen. Duffy zet goed druk en Madadi begint nog meer te bloeden. Duffy blijft druk zetten en wordt steeds succesvoller met zijn aanvallen. De rust keer terug en beide vechters staan weer in het midden van de Octagon. Duffy heeft zijn handen best laag maar weet met zijn voetenwerk de afstand te bewaren. Hoewel Madadi achteruit loopt is hij niet bang op aan te vallen, maar Duffy valt aan en raakt hem met een knie. Madadi weet uiteindelijk een takedown te scoren, maar Duffy staat meteen weer op. Duffy blijft druk zetten zijn stoten komen steeds beter door, maar Madadi is vermoeid maar taai en blijft staan.

3e ronde:
Hoeveel druk Duffy ook zet en hoeveel klappen en trappen hij raakt, Madadi blijft staan en geeft niet op. Madadi is gretig voor de takedown, maar belandt zelf met zijn rug naar de kooi. Duffy blijft scoren, hij blijft raken maar Madadi geeft geen kik en blijft doorgaan. Duffy is duidelijk op zoek naar iets waarmee hij de wedstrijd voortijdig af kan maken, maar Madadi is een taaie en geeft het niet op. de bel luidt en de wedstrijd zal gaan naar de jury.

Resultaat:
Joe Duffy wint van Reza Madadi via unaniem jurybesluit (30-27, 30-27, 30-27).


MAIN CARD: Vanaf 22:00 op FOX Sports 2

Arnold Allen vs. Makwan Amirkhani

1e ronde:
Amirkhani begint direct met een gesprongen knie maar Allen loopt verstandig naar de zijkant. Amirkhani krijgt Allen neer voor één seconden, de vechters staan weer op en Amirkhani krijgt Alen weer op de grond. Amirkhani dreigt met verschillende submission pogingen, maar Allen staat weer op en krijgt vervolgens Amirkhani naar de grond. Amirkhani bedankt hem met ellebogen terwijl hij zich verdedigt in de halfguard. Amirkhani weet weer op te staan en krijgt Allen weer naar de grond met een single leg takedown. De atleten staan weer en Allen drukt Amirkhani tegen het hekwerk. Het gaat over en weer en de vechters worden uit elkaar gehaald. Op de benen gaat het gevecht verder en Amirkhani wordt fors geraakt, maar de bel ging de eerste ronde werd gestopt.

2e ronde:
Het worstelen gaat weer verder en Amirkhani probeert na een takedown een submission uit te voeren, Allen komt los en werkt zichzelf naar de full mount positie. Amirkhani werkt zichzelf weer uit deze positie en weet vanaf zijn rug zichzelf naar de halfguard positie te werken. Het gevecht gaat staand verder en Amirkhani probeert een takedown. Deze werd heel snel gezien en Allen verdedigde hem perfect. Toch weet Amirkhani zichzelf weer naar de top positie te werken in de half guard. Allen dreigt vanaf zijn rug met submissions maar weet deze niet af te ronden.

3e ronde:
Amirkhani ziet er vermoeid uit, terwijl Allen vol energie blijft bewegen. Opnieuw stopt Allen een takedown van Amirkhani. De vermoeidheid is duidelijk te zien bij Amirkhani. Zijn stoten zijn voorspelbaar en de takedowns worden gestopt. Toch lukt het hem om Allen naar de grond te krijgen. De twee staan snel weer op en Amirkhani zucht en puft maar probeert toch het grondgevecht aan te gaan.
Staand heeft Allen duidelijk het voordeel op dit moment. Met nog minder dan een minuut op de klok staan beland het gevecht na een clinch op de grond. Allen probeert in de laatste 10 minuten nog een submission uit te voeren, maar dat lukte niet en de bel stopte het gevecht.

Resultaat:
Arnold Allen wint van Makwan Amirkhani via verdeeld jurybesluit (29-28, 30-27,30-27)Brad Pickett vs. Marlon Vera

1e ronde:
De eerste paar seconden beginnen de vechters rustig, totdat Pickett, Vera naar de grond smijt na een clinch. Pickett pakt direct de side mount, maar laat het gevecht weer op de benen voorzetten. Pickett is duidelijk aan het jagen, maar de jonge Vera is op zijn hoede en gebruikt zijn voetenwerk zeer effectief. Na een gemiste gesprongen knie van Vera, weet Pickett een mooie linker hoek te raken maar Vera lijkt ongedeerd. Pickett voert de druk op, maar de ronde komt tot een eind.

2e ronde:
Pickett is weer aan het jagen, maar Vera is hem elke keer te slim af en ontwijkt de aanvallen. Pickett gaat de clinch aan en werkt Vera naar het canvas met een mooie takedown. In de guard van Vera probeert Pickett actief te blijven maar haalt er niet veel uit. Het gevecht vervolgt staand na wat upkicks van Vera. Met één minuut op de klok van de tweede ronde is er nog geen vermoeidheid te zien bij de atleten.

3e ronde
Pickett geeft alles in de laatste ronde van zijn carrière. Maar de vermoeidheid lijkt toe te slaan, toch zet hij door en gaat hij de slagenwisseling aan met Vera. Het gaat over en weer en beide vechters lijken alles te geven. uit het niets komt Vera naar voren met een trap naar het hoofd en Pickett ziet dubbel. De scheids stopt de wedstrijd en Vera wint in de derde ronde via een KO

Resultaat:
Vera wint van Pickett via een TKO in de derde ronde.


Gunnar Nelson vs. Alan Jouban

1e ronde:

De atleten schudden elkaar netjes de hand en staan direct in het midden van de Octagon. Nelson zet druk en probeert de bewegingsruimte van Jouban zo klein mogelijk te maken. Nelson heeft Jouban in de clinch, maar deze weet Jouban goed te ontsnappen. Nelson zet druk en is duidelijk iets van plan. Nelson doet een takedown poging vanaf de clinch en komt terecht in de top positie van de side mount. Na wat aanpassingen weet Nelson de full mount te bereiken, maar Jouban krijgt hem weer snel naar de half guard. Nelson weet vervolgens weer de full mount te bereiken, maar Jouban weet zichzelf goed te verdedigen en overleeft de eerste ronde.

2e ronde:
In de tweede ronde weet Jouban aan te vallen met low kicks maar raakt Nelson hem ineens met een flinke klap en volgde deze op met een trap. Jouban verloor zijn evenwicht en op de grond beëindigd Nelson het gevecht in de 2e ronde.

Resultaat:
Nelson wint van Jouban door middel van een submission (guillotine choke) in de 2e rondeJimi Manuwa vs. Corey Anderson

1e ronde:

Anderson beweegt goed voor een worstelaar op zijn benen en forceert Manuwa om naar voren te komen. Manuwa stopt de eerste takedown poging en de heren blijven wat terughoudend. Anderson blijft goed bewegen waardoor Manuwa moeite heeft om hem te raken. Maar het lijkt erop alsof Manuwa zich niet druk maakt over de aanvallen van Anderson en wacht op het juiste moment op toe te slaan. en BOEM! in de eerste ronde maakt Manuwa er een eind aan met een linker hoek en een walk off KO.

Resultaat:
Jimi Manuwa wint van Corey Anderson door middel van een KO


 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

supplementen

Supplementengebruik: de risico’s voor Nederlandse UFC-vechters

Wat kunnen Nederlandse vechters doen om niet zoals Yoel Romero, Tim Means en Jon ...

Dana White trekt streep door ambitieuze plannen Amanda Nunes

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Amanda Nunes kon zaterdag live ...

Tyron Woodley

Tyron Woodley: “Ik zal niet stoppen met trainen totdat ik een ‘nee’ hoor.”

UFC-kampioen Tyron Woodley spreekt in The MMA Hour over zijn mogelijke titelgevecht met Nate ...

UFC 212 Embedded: Vlog Series – Episode 4

Een nieuwe aflevering van UFC 212 Embedded met onder andere José Aldo, Max Holloway, ...