Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Marc Diakiese en Paul Felder gebruikte vorige week Twitter als platform om een gevecht op papier te krijgen. De ‘Bonecrusher’ sprong iets te snel in op de uitdaging van ‘The Irish Dragon’. In The MMA Hour reageerde Diakiese verbaasd toen hij hoorde dat Felder niet in de lichtgewicht rankings staat.

Marc Diakiese liet een goede indruk achter in zijn gewonnen partij tegen Teemu Packalen in London. De Engelsman verdiende een extra 50K als bonus voor zijn goede prestatie. Als gevolg daarvan vroeg Paul Felder aan een Ierse journalist of hij wilde doorgeven dat hij samen met Diakiese de octagon wil instappen. ‘Bonecrusher’ gaf aan dat hij het zelf maar moest vragen, waarna een conversatie begon via Twitter. In The MMA Hour laat Diakiese weten dat een overwinning over Felder hem goed zal doen.

”Hij is alleen een f*cking Ierse wannabe, ik weet niet eens wie hij is. Hij praat alleen onzin. Ik versloeg zijn teamgenoot Frankie [Perez], en nu komt hij naar voren. Zoals ik al zei, mij maakt het niet uit. Ik vecht tegen iedereen, maar hij is iemand met ervaring, een veteraan. Als ik hem versla, dan ziet dat er goed uit. Ik wil zijn gezicht inslaan voor zijn eigen publiek. Dat is mijn plan.”

Ariel Helwani voorziet een confrontatie tussen de beide lichtgewichten tijdens international fight week in juli, en polst naar zijn mening.

”Daar ben ik het mee eens, en ik denk dat het een goede match-up is om het daar te doen. Het zal er goed uitzien voor mij om er goed uit te zien voor zijn eigen publiek, om hem hard aan te pakken voor zijn eigen publiek terwijl ik er zonder kleerscheuren vanaf kom.”

De ster van de 24-jarige Diakiese is rijzende na zijn knockout in London. De Engelsman is nog ongeslagen met een MMA-record van 12-0 [UFC 3-0]. Helwani vraagt zich af of het niet beter is voor hem om tegen iemand te vechten die in de UFC-rankings staat. Waarop de lichtgewicht laat weten geen idee te hebben waar Felder staat.

”Ik weet niet waar hij ergens staat, ik heb daar niet naar gekeken. Ik weet niet waar hij staat en dat is het probleem. Hij probeert mij uit te dagen, hij probeert wat hype te creëren, maar ik heb mijn eigen hype gecreëerd. Ik heb mensen aangepakt om dat te krijgen. Ik heb het niet zomaar gekregen, en ik denk dat hij dat probeert te stelen. Ik vind het niet erg om hem aan te pakken, geen probleem. Ik wacht er gewoon op. Dus als het er is, dan ben ik er klaar voor.

Ik denk dat Paul Felder een goed gevecht zal zijn. Omdat hij graag op de been blijft en hij is een doorsnee vechter. Hij doet niet veel. Dat gevecht vind ik wel leuk, om hem aan te pakken voor zijn eigen publiek.”

Tijdens het Skype interview zoekt Helwani op of Felder in de UFC-rankings staat. Als dit niet zo blijkt te zijn reageert Diakiese verbaasd.

”Hij staat niet eens in de rankings? Dan is hij niet goed voor mij. Het is al stom om erop in te gaan. Ik dacht dat hij in de rankings stond, maar niet dus.”

Uiteindelijk geeft hij aan dat hij Felder wel wil aanpakken en in juli wil vechten, maar hij wilt eerst nog praten met zijn management omdat hij nog 1 gevecht heeft staan op zijn contract.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Vlog) UFC 203 Embedded — Aflevering 2

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In de tweede aflevering van ...

Gunnar Nelson: “Dit wordt een spannend gevecht.”

Gunnar Nelson hoopt Alan Jouban te verslaan op UFC London. De IJslander stapt na ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...

(Video-Interview) Aljamain Sterling : #5 ranked Bantamweight in de UFC.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Vorige week hadden ...