Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mark Hunt heeft misschien wel het meest te verduren gehad als het gaat om steroïde gebruikers in de UFC. Ook zijn laatste gevecht tegen Brock Lesnar kreeg een doping randje. ‘The Super Samoan’ heeft ook niks goeds te zeggen over Alistair Overeem en geeft aan dat hij de steroïde gebruikende aap knock out zal slaan.

Overeem bracht deze week de tweede aflevering van zijn documentaire serie ‘The Reem’ uit. Hierin zat een vriendelijk onder onsje tussen Overeem en Hunt na hun eerste gevecht die gewonnen werd door de Nederlander. Van vriendschap is nu nog maar weinig te bekennen. In een interview met NESN’s Rachel Holt is het sleutelwoord van Hunt ‘steroïde’.

Hunt is duidelijk over zijn plannen met Overeem en laat weten zich niet druk te maken over de zwaargewicht titel.

”Ik verwacht dat ik de valsspelende, steroïde gebruiker knock out sla.Het is heel makkelijk om eerlijk te zijn. Net zoals ik doe bij de andere steroïde valsspelers. Ik mag ze niet, en ik denk dat ze het niet verdienen om hier te zijn. Vechten tegen iemand als Alistair, zeker in een rematch is iets wat mij veel plezier doet. Om eerlijk te zien zou ik het niet weten. Het maakt mij ook niet uit op het moment. Het winnen van het gevecht is het belangrijkste.”

‘The Super Samoan’ stopt Overeem in hetzelfde hokje als Brock Lesnar.

”Ik kijk hetzelfde naar Alistair als dat ik naar Brock Lesnar kijk, en de rest van de valsspelende zwevers. Ze zouden hier niet moeten zijn, ze moeten al die losers wegdoen, ze verdienen het niet om tegen de beste vechters ter wereld te vechten. Het enige dat ze doen is naalden in hun kont steken, allemaal.”

In eerste instantie liet Hunt weten dat hij gedwongen het gevecht aannam omdat hij toch voor zijn gezin moet zorgen. Echter, lijkt hij het nu wel naar zijn zin te hebben tijdens fightweek en wordt hem gevraagd of zijn mening is verandert.

”Als je praat over valsspelers dan niet. Mijn mening is nog… ik heb alle respect verloren voor valsspelers en mensen die prestatie bevorderende middelen gebruiken. Mijn leven en andere mensen hun levens staat hier op het spel. Deze gasten steken naalden in hun kont omdat ze moeten vechten om vervolgens iemand pijn te doen. Mijn mening over hun is nu nog sterker geworden.”

Hij spreekt zich ook uit over Brock Lesnar die onlangs aankondigde niet meer te zullen vechten in MMA.

”Voor mij is hij niks anders dan een fraude pleger, lafaard en een valsspeler. Waarom geven we die gasten credits als ze valsspelen. Waarom praat de media en de hele wereld erover wat hij allemaal bereikt heeft, de gast heeft naalden is zijn kont gestopt, hij is een valsspeler. Aan het einde van de dag zijn het gewoon valsspelers. Weg ermee, allemaal.”

Tot slot laat hij nog weten dat hij er zin in heeft, en geeft hij aan waarom mensen moeten gaan kijken naar UFC 209.

”Natuurlijk ben ik enthousiast dat ik zaterdag zal vechten. Kom allemaal kijken hoe ik de steroïde gebruikende aap knock out sla, en daarna ga ik door naar de volgende kerel. Het wordt een geweldige avond.”

UFC 209 Woodley vs. Thompson 2, 4 maart 2017, T-Mobile Arena, Las Vegas, Amerika

Main Card
Tyron Woodley vs. Stephen Thompson
Khabib Nurmagomedov vs. Tony Ferguson
Rashad Evans vs. Daniel Kelly
Lando Vannata vs. David Teymur
Alistair Overeem vs. Mark Hunt

Prelims
Marcin Tybura vs. Luis Henrique
Mirsad Bektic vs. Darren Elkins
Iuri Alcantara vs. Luke Sanders
Mark Godbeer vs. Daniel Spitz

Early Prelims
Tyson Pedro vs. Paul Craig
Amanda Cooper vs. Cynthia Calvillo
Albert Morales vs. Andre Soukhamthath

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

McGregor zal één titel opgeven als hij genoten heeft van het moment

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Conor McGregor hoopt geschiedenis te ...

UFC 208: 20 vragen voor Germaine de Randamie

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMAJunkie Op 11 februari ...

Preview: Alles wat je moet weten over UFC 197 [Jones vs. Saint Preux]

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Heel wat maanden geleden hoopte ...