Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mauricio ‘Shogun’ Rue versloeg Gian Villante op UFC Fortaleza afgelopen weekend. De Braziliaan won via een technische knockout in de derde ronden. Ondanks dat Rua nu drie achtereenvolgende overwinningen heeft geboekt geeft hij aan niet de volgende te zijn die voor de titel mag vechten.

Rua maakte zijn UFC-debuut in 2007 en heeft er inmiddels 20 jaar opzitten. Het geheim van ‘Shogun’ is om zo rustig mogelijk te blijven in de octagon.

”Ik probeer me altijd te ontwikkelen als een atleet in techniek en cardio, en ik vraag god altijd om geduld. Hoe rustiger ik ben, hoe beter ik vecht. Soms ben je te nerveus en dan gebruik je meer kracht dan dat er nodig is. In de gym word ik niet zo moe zoals in een gevecht. Een gevecht is anders, dus je moet rustig blijven en denken dat het een training is want de nervositeit kan je overnemen. Als je gaat nadenken hoe groot een evenement is, dan gaat dat tegen je werken. Je moet je concentreren en geduld hebben.

We willen zo snel mogelijk winnen en ik zag dat hij veel last had van mijn handen, maar hij herstelde zich snel dus ik hield me gesloten. Bij de laatste knockdown voelde ik dat hij gewond was, en dat de scheidsrechter er tussen zou komen als ik vooruit zou drukken.”

In 20 jaar UFC heeft Rua nog nooit drie partijen achter elkaar gewonnen. Hij versloeg achtereenvolgens Antonio Rogerio Nogueira, Corey Anderson en Gian Villante. Ondanks zijn goede reeks laat hij weten niet in aanmerking te komen voor een titelgevecht.

”Ik zou hypocriet zijn ik zou zeggen dat ik de volgende titelkandidaat ben. Het moet zeker de winnaar tussen Alexander Gustafsson vs. Glover Teixeira zijn. Ze staan voor mij en de winnaar verdient het om voor de belt te vechten.”

Er zijn nog geen geruchten over een mogelijke tegenstander voor ‘Shogun’. Rua is niet de meest actieve atleet binnen de UFC. De laatste jaren vocht hij slechts één keer per jaar.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Vlog) UFC 207 Embedded – Episode 5

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 206 Embedded is een ...

Daniel Cormier: “Ik zou zo snel KO gaan in een bokspartij met Anthony Joshua.”

MMA vs. Boksen begint de laatste tijd echt een hype te worden. Echter, blijft ...

UFC: De Scheidsrechters.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Er zijn altijd drie mensen ...

Who`s Next ?!? UFC Fight Night: Magny vs. Gastelum

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC Fight Night 78: Magny ...