Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Michael ‘The Count’ Bisping staat bekend als iemand die geen blad voor de mond neemt, en met zijn eigen podcast ‘Believe You Me’ laat hij zijn mening meer dan ooit horen. Vitor Belfort gaf onlangs aan dat hij nog één keer wil vechten voor de UFC en hiervoor liet hij lachend de naam CM Punk vallen. Voor Bisping was dit een reden om nogmaals uit te halen naar de Braziliaan.

Belfort verloor twee weken geleden van Kelvin Gastelum in Fortaleza. In zijn post fight pres conference gaf ‘The Phenom’ aan nog één keer te willen vechten, en dit wil hij doen op UFC 212 in Rio de Janeiro. Daarnaast staat de Braziliaan wel open om voor de UFC te blijven vechten in een nog niet bestaande legend league voor oudere en gepensioneerde vechters. Belfort vocht twintig jaar in de UFC en liet sarcastisch de naam CM Punk vallen als potentiële tegenstander. Iets wat lacherig ontvangen werd in de MMA-wereld, en ook UFC middengewicht kampioen Michael Bisping had er iets over te zeggen in zijn podcast ‘Believe You Me’.

”Dit is een teken dat Vitor Belfort een pussy is. Dit is het teken van een pussy die zijn hele carrière f*cking steroïde gebruikt. Als je steroïde gebruikt ben je een f*cking pussy omdat je mentaal zo zwak bent dat je niet geloofd dat je de octagon in kunt stappen zonder afgeslagen te worden. Dus je maakt je zorgen, en je kijkt rond, je kijkt rond om te kijken hoe je kunt valsspelen, en dan denk je…’Oh ik gebruik deze steroïde en hierdoor krijg ik grotere spieren en herstel ik beter.’… en dingen zoals dat.

En ze [steroïde] zijn zeker een voordeel. Ze geven je fysieke en psychologische voordelen. Maar als je die voordelen nodig hebt, ben je een lafaard, een f*cking pussy en een valsspeler. En het feit dat iemand die zijn hele carrière steroïde heeft gebruikt, dan knockout geslagen wordt, en dan CM Punk uitdaagt, ik ben niet verrast mother*fuckers. Het is zo simpel als het is, en het spreekt boekdelen over wat voor man Vitor Belfort is. Ik zou nog niet eens f*cking plassen over hem als ie in brand stond.”

Bisping en Belfort stonden tegenover elkaar in 2013. Deze confrontatie werd gewonnen door de Braziliaan via een technische knockout. ‘The Phenom’ gebruikte op dat moment TRT en substantie die toen nog niet verboden was, maar de Engelsman zag het al wel aan als valsspelen. Daarnaast heeft Belfort vaker negatief het nieuws gehaald omtrent het gebruik van verboden middelen. Terwijl Bisping nog nooit is gepakt of überhaupt genoemd is als valsspeler.

”Als je mij verteld dat de voormalig lichtzwaargewicht – en zwaargewicht kampioen, top middengewicht vechter, steroïde gebruiker, valsspeler en fraudeur tegen iemand wil vechten die 170 pond is, die nooit echt MMA-training heeft gehad, en dat is tegen wie Vitor wil vechten. Dan kun je wel wat reacties verwachten.”

De vraag is nu of Bisping niet te hard getrapt is in een luchtige en sarcastische opmerking van Belfort. De Braziliaan liet noteren dat hij niet tegen een Braziliaan of tegen een top uitdager wil vechter in zijn laatste partij in de UFC. Tot slot liet hij lachend de naam van CM Punk vallen als een makkelijker gevecht..

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (5)

 • Ismail Pamuk
  Ismail Pamuk

  Uriah Hall of Tim Boetsch

  • Julian Xander Koot
   Julian Xander Koot

   Belfort vs Hall lijkt me een leuke match, lekkere strike battle word het dan.

  • Roy Ummels
   Roy Ummels

   Boetsch staat ingepland tegen Hendricks.

 • Romulo Santos
  Romulo Santos

  Anderson Silva rematch 😉

  • Luuk de Haan
   Luuk de Haan

   Tegen gastelum geboekt helaas..

You May Also Like

(Video) In Training For Rizin: Andy Souwer

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Op 25 september zal Andy ...

Anthony Pettis begint aan een verse start in Featherweight divisie.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Pettis traint voor zijn aankomend ...

UFC 193 verovert Nederland

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Spectaculaire momenten gaan vaak binnen ...

Germaine de Randamie

Germaine de Randamie vs Marion Reneau op UFC Rotterdam

Germaine de Randamie komt terug. En wel in Rotterdam, tegen Marion Reneau.