Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Na gevochten te hebben bij de M-1, Invicta FC en Staredown mag Cindy Dandois (8-2-0) op 22 april eindelijk haar UFC debuut maken. Dandois zal het tijdens UFC Fight Night 108: Swanson vs Lobov opnemen tegen Alexis Davis in de Bridgestone Arena in Nashville, Tennesee. Wij vroegen haar goede vriendin en voormalig bantamgewicht kampioene Miesha Tate naar haar mening over de 32-jarige Belgische vechtster.

“Ik doe al een hele tijd mijn best om haar (Dandois) in de UFC te krijgen” zei Tate tegen EPIC MMA “Cindy geeft mij de moeilijkste (tranings) rondes en ik train al een hele tijd met haar dus weet ik hoe goed zij is.” Tate is regelmatig te vinden in België waar zij vaak traint en workshops geeft bij Perfect Team in Deurne.

“Ze heeft een zwarte band in Judo, heeft geworsteld in haar jeugd en met haar grappling is ze één van de moeilijkste (tegenstanders) en het is leuk om met haar te werken” zei Tate . “Ze moet nog wel werken aan het staande vechten, maar dat is iets waar wij ons hard voor in gaan zetten. Ik ben blij om te zien dat zij haar debuut gaat maken tegen Alexis Davis op 22 april. Davis is voor haar een hele mooie tegenstandster, ze heeft een zwarte band in Braziliaans Jiu Jitsu en het gaat een goede test worden. Het is een grote stap vooruit in competitie, maar als het zover is weet zij (Dandois) wat ze moet doen in de Octagon dus heb ik alle vertrouwen dat het goed komt”

Mocht je Tate willen zien, dan heb je geluk! Ze gaat vanuit UFC Londen direct naar de Perfect Team om Dandois te helpen met haar voorbereidingen. ” Zodra ik hier klaar ben ga ik door naar België om haar te helpen en zoveel mogelijk advies en inzicht geven. Ik denk dat ik Alexis Davis goed zou kunnen imiteren en het zou goed zijn voor haar om wat vrouwelijke trainingspartners te hebben. Maar Cindy traint normaliter gewoon mee met de mannen dus is zij altijd klaar om te vechten”

Cindy Dandois is druk bezig met de voorbereidingen op haar wedstrijd en zal als eerste vrouwelijke Belgische vechtster proberen haar land goed te vertegenwoordigen. Gaat zij terugkomen naar de Benelux met een overwinning? Volgens Tate is daar geen twijfel over mogelijk.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)