Nate Diaz
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Pundit Arena

Om te zeggen dat Nate Diaz op dit moment geen vrolijke werknemer is zou een understatement zijn. De vechter heeft al een tijdje niet gevochten, en vocht zeven maanden geleden voor het laatst. Toen was superster Conor McGregor zijn tegenstander. Hij verloor de partij op punten en was direct na de partij nadrukkelijk op zoek naar een derde partij tegen de Ier.

Die kreeg hij niet. Maar de ster van Diaz rees. Tot grote hoogtes. En daarmee stegen ook de eisen van de vechter. De lichtgewicht kwam een paar maanden geleden met de opvallende uitspraak:

“I’m only fighting at lightweight for a big fight or 20 million [dollars] just to take the call,” he said. “Until then, I’m just living my life.”

“Ik vecht alleen voor een groot gevecht op lichtgewicht, en pas bij 20 miljoen dollar neem ik de telefoon op. Tot die tijd, leef ik lekker mijn leven.”

Diaz verdiende een lief sommetje bij de twee partijen tegen McGregor. En dat smaakte natuurlijk naar meer. Vandaar dan ook het eisenpakket dat hij bij Dana White neerlegde. Vooralsnog is er niet op de eisen van Diaz ingegaan. De UFC president is naar eigen zeggen wel druk met het regelen van een gevecht voor Nate. Maar die kon een schaterlach niet onderdrukken toen er laatst een gevecht aangeboden werd. Eddie Alvarez was de beoogde tegenstander, maar dat kon absoluut niet op de goedkeuring van Diaz regelen. Overigens tot ongeloof van Alvarez.

Ondertussen waren er meerdere vechters die zichzelf maar aanboden. Jorge Masvidal was de eerste. De vechter daagde niet alleen Nate uit, maar zag ook wel heil in een gevecht met broer Nick Diaz. Hij kreeg echter geen gevecht met één van de twee, maar kreeg uiteindelijk een partij tegen Demian Maia. Dustin Poirier wilde ook wel tegen Nate Diaz vechten, maar kreeg de vechter die Nate afwees, Eddie Alvarez. En als laatste vindt Tony Ferguson het ook wel prima om tegen Nate te vechten. Tot op heden is er nog niks overgekomen tussen deze twee vechters.

Dana White heeft onlangs verklaard dat hij achter de schermen druk bezig is om gevechten voor Nate te regelen. De UFC president claimt dat hij denkt dat Diaz nog steeds op McGregor aan het wachten is, en dat het zeer moeilijk blijkt om Nate terug de kooi in te krijgen. Hier kreeg Diaz natuurlijk lucht van, en hij reageerde gebeten via twitter:

“Deze idioot kan niet ophouden met dingen over mij te verzinnen. Ik heb helemaal geen gevechten aangeboden gekregen, alleen dat gevecht waar ik om moest lachen.”

Nate Diaz is nooit iemand geweest die zijn woorden voorzichtig uitzoekt, en dat is nu eens te meer gebleken. We zullen even moeten afwachten hoe Dana White hierop gaat reageren.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

EPIC MMA Awards 2015 : De Winnaars !!!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Een maand geleden ...

Fight Announcements Recap Week 45.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Ook deze week waren er ...

(POLL) – Welke opkomende Nederlandse MMA atleet moet op UFC Rotterdam debuteren?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EDE – Nu UFC Rotterdam ...

Preview: Alles wat je moet weten over: UFC Fight Night [Almeida vs. Garbrandt]

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zondag keert de UFC weer ...