Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nick Diaz heeft nog steeds geen gevecht in de planning staan maar als het aan hem lag, stapte hij de octagon in met Michael Bisping voor een catchweight partij. Het leek Diaz logischer dat Bisping eerst tegen hem zou vechten om vervolgens zijn titel te verdedigen tegen Georges St-Pierre.

De voormalig Strikforce kampioen werd benaderd door TMZ Sports om iets te vertellen over zijn terugkeer in de UFC.

”Oke, luister, wil je de waarheid horen? Ik sprak al met Michael Bisping in New York over een gevecht. Er zit meer geld in voor hem als hij met mij vecht. We praten over een catchweight gevecht maar hij praat alsof het moeilijk is om op gewicht te komen. Ik had zoiets van..’Kom op, het zal een non-title gevecht zijn.’… dus nadat ik hem afmaak, heeft hij nog steeds zijn titel. Dus dan heb je meer geld, en dan kun je daarna met GSP vechten. Zelfde verhaal voor Georges. Ik haal gewoon grotere cijfers dan hem, dus verdien je meer als je tegen mij vecht. Het klinkt logisch omdat hij nog nooit tegen elkaar gevochten hebben. Dat is de enige manier dat dit logisch maakt.”

Diaz is nog steeds een grote naam en de fans kunnen niet wachten om hem terug te zien in de octagon. Diaz laat verder weten dat hij niet warm wordt van Woodley en reageert op de woorden van de huidige weltergewicht kampioen dat hij de beste is.

”Nee dat is hij niet. Heb je zijn gevecht gezien? Oh, kan je geloven hoe f*cking saai dat gevecht was. Dat was een saai gevecht.”

Er zijn verder nog geen geruchten over een mogelijke tegenstander voor Diaz. Inmiddels weten we wel dat Bisping zijn titel zal verdedigen tegen Georges St-Pierre.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like